גרניטה אבטיח

מצרכים:300 מ"ל נוזל מאבטיח2 תפוזים100 גרם קוביות גבינת פטה רכהסוכרהוראות הכנה:בעזרת קולפן מורידים את קליפת התפוז ומניחים בצד.סוחטים את התפוזים לנוזל האבטיח ומבשלים עם הסוכר עד כשתי דקות לאחר הרתיחה.מסירים מהאש, מקררים, מוזגים לתבנית.את קליפות התפוז חותכים לרצועות דקות, מרתיחים במים כ-5 דקות ומסננים.את קליפות התפוז הרכות מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות, עם 4 כפות סוכר, 5 כפות מים ו-4 כפות מיץ תפוזים. מקררים את תערובת קליפות התפוז, מוסיפים לתערובת האבטיח ומכניסים למקפיא ל-24 שעות.במהלך ההקפאה מוציאים את התערובת מדי שעה כ-5 פעמים, מרסקים ומחזירים חזרה. לאחר הריסוק החמישי, יש לכסות בניילון נצמד ולהקפיא שוב למשך הלילה (10-12 שעות). "בליני", מרכז סוזן-דלל, ת"א, טל. 03-5178486

מצרכים:
300 מ"ל נוזל מאבטיח
2 תפוזים
100 גרם קוביות גבינת פטה רכה
סוכר

הוראות הכנה:
בעזרת קולפן מורידים את קליפת התפוז ומניחים בצד.
סוחטים את התפוזים לנוזל האבטיח ומבשלים עם הסוכר עד כשתי דקות לאחר הרתיחה.
מסירים מהאש, מקררים, מוזגים לתבנית.
את קליפות התפוז חותכים לרצועות דקות, מרתיחים במים כ-5 דקות ומסננים.
את קליפות התפוז הרכות מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות, עם 4 כפות סוכר, 5 כפות מים ו-4 כפות מיץ תפוזים.
מקררים את תערובת קליפות התפוז, מוסיפים לתערובת האבטיח ומכניסים למקפיא ל-24 שעות.
במהלך ההקפאה מוציאים את התערובת מדי שעה כ-5 פעמים, מרסקים ומחזירים חזרה.
לאחר הריסוק החמישי, יש לכסות בניילון נצמד ולהקפיא שוב למשך הלילה (10-12 שעות).



"בליני", מרכז סוזן-דלל, ת"א, טל. 03-5178486

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר