חומרים:
3 חבילות שמנת מתוקה
3 צנצנות ממרח תמרים של "חצר כנרת" בשלושה טעמים: אגוזים, חלבה ושוקולד
אופן ההכנה:
להקציף את השמנת לקצף יציב ולקפל פנימה את אחד הממרחים. להקפיא לחצי שעה.
לחזור על הפעולה עם שאר הטעמים.
להקפיא ל- 4 שעות.
להגיש קפוא בתוספת זיגוג סירופ סילאן תמרים "חצר כנרת".
מתכונים מומלצים נוספים ופרטים על המוצרים מתפרסמים באתר: www.tmarimplus.co.il
ניתן להשיג את המוצרים בחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת, "מגה" ו"מגה בעיר" וחנויות ברחבי הארץ.