פנקוטה חלבה

חומרים:1 מקל וניל חצוי לאורך1 ליטר (4 מיכלים) שמנת מתוקה350 גר' חלבה בארכה שאמית עם קפה1 כפית סוכר סוכר3 עלי ג'ילטין12 גביעי זכוכיתאופן ההכנה: בעזרת כפית מגרדים את הגרגירים השחורים שבתוך מקל הווניל ומעבירים אותם לסיר. מוסיפים את חצאי המקל, את השמנת, החלבה והסוכר, ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ומצננים מעט. מוציאים את מקלות הווניל.משרים את הג'לטין במעט מים קרים עד לריכוך, סוחטים ומוסיפים לשמנת החמימה ומערבבים היטב. מוזגים את התערובת לתוך גביעים ומצננים לפחות 6 שעות.ניתן למזוג בכלי פלסטי קטנים ולהפוך על צלחת הגשה.

חומרים:
1 מקל וניל חצוי לאורך
1 ליטר (4 מיכלים) שמנת מתוקה
350 גר' חלבה בארכה שאמית עם קפה
1 כפית סוכר סוכר
3 עלי ג'ילטין
12 גביעי זכוכית

אופן ההכנה:
בעזרת כפית מגרדים את הגרגירים השחורים שבתוך מקל הווניל ומעבירים אותם לסיר.
מוסיפים את חצאי המקל, את השמנת, החלבה והסוכר, ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש ומצננים מעט.
מוציאים את מקלות הווניל.
משרים את הג'לטין במעט מים קרים עד לריכוך, סוחטים ומוסיפים לשמנת החמימה ומערבבים היטב.
מוזגים את התערובת לתוך גביעים ומצננים לפחות 6 שעות.
ניתן למזוג בכלי פלסטי קטנים ולהפוך על צלחת הגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר