סלט פירות טרופיים על מרק מלון ושבבי אגוז ברזיל

חומרים ל-4 מנות1 אננס1 קיווי 1 מנגו1 אגס1 פאפיה1 כוס מיץ תפוחים טבעי 1 מלון כתום 1 מלון ירוק1 כפית מי ורדים 1 כף אגוז ברזיל קצוץ כפית עלי נענע קצוצהאופן הכנהחותכים את הפירות לסלט לקוביות שוות ומשרים במיץ תפוחים כשעה.מקלפים את המלונים וטוחנים בבלנדר בנפרד ומסננים במסננת דקה. מניחים במרכז צלחת את הסלט פירות בתוספת הנענע הקצוצה.בוזקים מסביב את שני צבעי המלון בתוספת המי ורדים, מפזרים מעט את שבבי האגוז ומגישים קר.

חומרים ל-4 מנות
1 אננס
1 קיווי
1 מנגו
1 אגס
1 פאפיה
1 כוס מיץ תפוחים טבעי
1 מלון כתום
1 מלון ירוק
1 כפית מי ורדים
1 כף אגוז ברזיל קצוץ
כפית עלי נענע קצוצה

אופן הכנה
חותכים את הפירות לסלט לקוביות שוות ומשרים במיץ תפוחים כשעה.

מקלפים את המלונים וטוחנים בבלנדר בנפרד ומסננים במסננת דקה.

מניחים במרכז צלחת את הסלט פירות בתוספת הנענע הקצוצה.

בוזקים מסביב את שני צבעי המלון בתוספת המי ורדים, מפזרים מעט את שבבי האגוז ומגישים קר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר