גרניטה אשכולית ונענע

2 מנות – בכל מנה כ- 60 קלוריותחומרים:5 קרחוני לייט אשכולית אדומה1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי (מתפוז טרי)1 כף קוואנטרו (או ליקר תפוזים אחר)6 עלי נענע טרייםאופן ההכנה:מחלצים את המקלות מהקרחונים. מכניסים את הקרחונים לבלנדר יחד עם מיץ התפוזים, הקוואנטרו ועלי הנענע.ומערבלים כדקה עד שכל החומרים מתמזגים ומתקבל מרקם של ברד.יוצקים לשתי כוסות, מקשטים בעלי נענע ומגישים מיד.ניתן להמיר את קרחוני האשכולית בקרחוני לייט לימון, לקבלת גרניטה לימון ונענע.

2 מנות – בכל מנה כ- 60 קלוריות

חומרים:
5 קרחוני לייט אשכולית אדומה
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי (מתפוז טרי)
1 כף קוואנטרו (או ליקר תפוזים אחר)
6 עלי נענע טריים

אופן ההכנה:
מחלצים את המקלות מהקרחונים.
מכניסים את הקרחונים לבלנדר יחד עם מיץ התפוזים, הקוואנטרו ועלי הנענע.
ומערבלים כדקה עד שכל החומרים מתמזגים ומתקבל מרקם של ברד.
יוצקים לשתי כוסות, מקשטים בעלי נענע ומגישים מיד.

ניתן להמיר את קרחוני האשכולית בקרחוני לייט לימון, לקבלת גרניטה לימון ונענע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר