כדורי תמרים וקוקוס ללא אפייה

חומרים: 225 גר' מרגרינה/מחמאה¾ כוס אבקת סוכר500 גר' "מעדן תמרים וקוקוס" תוצרת חצר כנרת 1 ביצה200 גר' פירורי ביסקוויטים½ כוס אגוזים טחוניםקורט קינמון אופן ההכנה:ממיסים את המרגרינה ואבקת הסוכר בסיר כפול עם אדים.מוסיפים את מעדן התמרים והקוקוס ובוחשים היטב לתערובת אחידה.מסירים מהאש ומוסיפים את הביצה, בוחשים היטב עד שהעיסה תיאסף לגוש אחד.מחזירים לסיר ומוסיפים את פירורי הביסקוויטים והאגוזים ומערבבים היטב.בעוד העיסה חמה מעט, צרים ממנה כדורים.מגלגלים את הכדורים בקוקוס, מניחים בסלסילות נייר ומגישים.מתכונים נוספים עם תמרים, סילאן וסירופ חרובים מתפרסמים באתר: www.tmarimplus.co.il. את מוצרי "חצר כנרת" ניתן להשיג בחנות המפעל תמרים פלוס בקיבוץ כנרת ובחנויות מגה ברחבי הארץ.

חומרים:
225 גר' מרגרינה/מחמאה
¾ כוס אבקת סוכר
500 גר' "מעדן תמרים וקוקוס" תוצרת חצר כנרת
1 ביצה
200 גר' פירורי ביסקוויטים
½ כוס אגוזים טחונים
קורט קינמון

אופן ההכנה:
ממיסים את המרגרינה ואבקת הסוכר בסיר כפול עם אדים.
מוסיפים את מעדן התמרים והקוקוס ובוחשים היטב לתערובת אחידה.
מסירים מהאש ומוסיפים את הביצה, בוחשים היטב עד שהעיסה תיאסף לגוש אחד.
מחזירים לסיר ומוסיפים את פירורי הביסקוויטים והאגוזים ומערבבים היטב.
בעוד העיסה חמה מעט, צרים ממנה כדורים.
מגלגלים את הכדורים בקוקוס, מניחים בסלסילות נייר ומגישים.


מתכונים נוספים עם תמרים, סילאן וסירופ חרובים מתפרסמים באתר: www.tmarimplus.co.il. את מוצרי "חצר כנרת" ניתן להשיג בחנות המפעל תמרים פלוס בקיבוץ כנרת ובחנויות מגה ברחבי הארץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר