חומרים:
קופסה שמנת מתוקה להקצפה, 250 מ"ל
200 גר' שוקולד מהסוג האהוב עליכם
קורט מלח
אופן ההכנה:
בסיר קטן מחממים את השמנת והמלח לרתיחה עדינה.
מורידים מהאש ויוצקים את השמנת החמה לקערה עם השוקולד.
מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס.
מעבירים את התערובת החמה לכלי פונדו, ומדליקים את הנר שבתחתית.
הצעת הגשה:
מגישים לשולחן עם פירות חתוכים לפי טעמכם, למשל תותים, בננות אננס ועוד, קוביות עוגה או בראוניס, מרשמלו, קוביות חלבה ונשיקות מרנג קטנות.
ניתן להוסיף לפונדו 2-3 כפות ליקר מהסוג המועדף עליכם.
"שוקולדה" מציעה גם מארז פונדו זוגי הכולל כלי לפונדו בצבעי שוקולד חמים.
מגיע עם 200 גר' שוקולד בלגי מעולה בשלושה טעמים: שוקולד חלב, שוקולד לבן או שוקולד מריר 70%. המחיר 90 ₪.
להשיג בחנויות שוקולדה ברעננה, רח' אחוזה 144 וסדנת שוקולד בראש העין, רח' המלאכה 4 ביתן 25 .