קסטה

חומרי גלם למקרון – 20 יחידות: 210 גר' שקדים טחונים 260 גר 'אבקת סוכר5 X חלבונים מביצים בגודל בינוני (175 גר')  110 גר' סוכראופן ההכנה: את השקדים הטחונים ואבקת הסוכר יש להעביר במסננת ולערבב ביניהם.את החלבונים להקציף עם הסוכר בהדרגה, עד לקבלת מרקם חלק ויציב.לקפל את החומרים היבשים בהדרגה לתוך החלבון המוקצף (קיפול מעטפה), לזלף בעזרת שק זילוף על מגש עם נייר אפייה (עדיפות למגש סילקון), רצוי עם צנתר זילוף עגול קטן (מס' 9) טיפות בגודל הרצוי.להמתין כ – 15 עד 20 דקות לפני אפייה על מנת לקבל קליפה .מתחילים אפייה בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות. מכניסים לאפייה של 5-6 דקות.להוריד ל- 170 מעלות ולהמשיך אפייה ל- 10-12 דקות נוספות, עד להשחמה קלה. להוציא ולקרר.אופן בניית המנה:חומרים:2 יח' עוגיות שקדיםכדור גלידת ונילשוקולד מריר (רצוי מטבעות של שוקלוד בלגי – אפשר גם שוקולד מריר רגיל) שברי פיסטוק מניחים עוגייה בצלחת אישית עמוקה (צלחת פסטה) כשחלקה השטוח כלפי מעלה, מניחים כדור גלידה על העוגייה ומכסים בעוגייה נוספת כשחלקה השטוח כלפי מטה.מהדקים בעדינות.ממיסים את השוקולד על אדים עם שמנת עד לקבלת מרקם חלק ולסמיכות הרצוייה .את הנוזל יוצקים על ה"קסטה" בנדיבות.מקשטים עם שברי פיסטוק.

חומרי גלם למקרון – 20 יחידות:
 210 גר' שקדים טחונים
 260 גר 'אבקת סוכר
5 X חלבונים מביצים בגודל בינוני (175 גר') 
110 גר' סוכר

אופן ההכנה:
את השקדים הטחונים ואבקת הסוכר יש להעביר במסננת ולערבב ביניהם.
את החלבונים להקציף עם הסוכר בהדרגה, עד לקבלת מרקם חלק ויציב.
לקפל את החומרים היבשים בהדרגה לתוך החלבון המוקצף (קיפול מעטפה),
לזלף בעזרת שק זילוף על מגש עם נייר אפייה (עדיפות למגש סילקון), רצוי עם צנתר זילוף עגול קטן (מס' 9) טיפות בגודל הרצוי.
להמתין כ – 15 עד 20 דקות לפני אפייה על מנת לקבל קליפה .
מתחילים אפייה בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות.
מכניסים לאפייה של 5-6 דקות.
להוריד ל- 170 מעלות ולהמשיך אפייה ל- 10-12 דקות נוספות, עד להשחמה קלה.
להוציא ולקרר.

אופן בניית המנה:
חומרים:

2 יח' עוגיות שקדים
כדור גלידת וניל
שוקולד מריר (רצוי מטבעות של שוקלוד בלגי – אפשר גם שוקולד מריר רגיל)
שברי פיסטוק
מניחים עוגייה בצלחת אישית עמוקה (צלחת פסטה) כשחלקה השטוח כלפי מעלה, מניחים כדור גלידה על העוגייה ומכסים בעוגייה נוספת כשחלקה השטוח כלפי מטה.
מהדקים בעדינות.
ממיסים את השוקולד על אדים עם שמנת עד לקבלת מרקם חלק ולסמיכות הרצוייה .
את הנוזל יוצקים על ה"קסטה" בנדיבות.
מקשטים עם שברי פיסטוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר