טראפלס תפוז ולימון

לתשומת לב:טמפרטורת החדר חייבת להיות כ- 20 מעלות.החדר חייב להיות יבש ככל האפשר, ולא לעבור 50% לחות.מרכיבים:250 מ"ל שמנת 38% (מיכל אחד)500 גר' שוקולד מרירגרידה מקליפת תפוז אחד וחצי לימוןשוקולד לטמפרור מינימום 600 גר'אבקת קקאו לציפויאופן הכנת הגנאש:מחממים את השמנת ומגרדים תפוז ולימון. משהים 15 דקות. מסננים ומחממים שוב עד רתיחה. עוצרים בשלב המבעבע, ולא נותנים לשמנת לעלות.את השוקולד מחממים לפני כן קלות במיקרו עד לריכוך – לא חייבים לטמפרר.שופכים את השמנת על השוקולד ישירות ובבת אחת. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.משאירים כ-10 דקות להתקרר בטמפרטורת החדר. מעבירים לקירור.בזמן הקירור מערבבים כמה פעמים. מוציאים ומכדררים לכדורים.מגלגלים באבקת קקאו.

לתשומת לב:
טמפרטורת החדר חייבת להיות כ- 20 מעלות.
החדר חייב להיות יבש ככל האפשר, ולא לעבור 50% לחות.

מרכיבים:
250 מ"ל שמנת 38% (מיכל אחד)
500 גר' שוקולד מריר
גרידה מקליפת תפוז אחד וחצי לימון
שוקולד לטמפרור מינימום 600 גר'
אבקת קקאו לציפוי

אופן הכנת הגנאש:
מחממים את השמנת ומגרדים תפוז ולימון.
משהים 15 דקות.
מסננים ומחממים שוב עד רתיחה.
עוצרים בשלב המבעבע, ולא נותנים לשמנת לעלות.
את השוקולד מחממים לפני כן קלות במיקרו עד לריכוך – לא חייבים לטמפרר.
שופכים את השמנת על השוקולד ישירות ובבת אחת.
מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
משאירים כ-10 דקות להתקרר בטמפרטורת החדר.
מעבירים לקירור.
בזמן הקירור מערבבים כמה פעמים.
מוציאים ומכדררים לכדורים.
מגלגלים באבקת קקאו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר