חומרים ל- 25 יחידות:
4-5 ביצים
ליטר מי סודה
כוס וחצי קמח, לפי הצורך
2-3 כפות שמן
קורט מלח
אופן ההכנה:
טורפים לבלילה חלקה.
מחממים מחבת טפלון עם מעט חמאה.
יוצקים עם מצקת את הבלילה, עד שרואים בועות קטנות רק מצד אחד.
את הבלינצ'ס הופכים על מגבת לאחר טיגון צד אחד בלבד.
מילויים:
מילוי פיטריות:
חומרים:
1 בצל בינוני פרוס לרצועות
250 גרם פיטריות פרוסות
1 מיכל שמנת
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מטגנים בצל ופרוסות של פטריות עם מעט שמנת מתוקה ומגלגלים
מילוי גבינה:
חומרים:
1/2 קילו גבינת מסקרפונה או ריקוטה מומתקת באבקת סוכר
150 גרם צימוקים מושרים ביין מוסקט
אופן ההכנה:
לערבב הכל יחד ולמלא בבלינצ'ס בצורת מעטפה.
טיגון קל במחבת ולהוציא לנייר סופג.
לפזר אבקת סוכר ופירות לפי הטעם.