בצק פילו במילוי פירות יבשים, שוקולד וחלבה

מצרכים:לבצק:1 חב' בצק פילו200 גר' חמאה מומסתלמילוי:75 גר' משמש מיובש קצוץ30 גר' צימוקים30 גר' חמוציות30 גר' צימוקים3-4 תפוז סיני קצוץ60 גר' צנובר קלויחופן חוטי חלבה75 גר' שוקולד מריר קצוץלרוטב:2 כפות דבש1 כף מיץ לימוןאופן ההכנה:לערבב את כל חומרי המלית יחד.למרוח דף פילו בחמאה, להניח עוד דף ולמרוח בחמאה גם אותו. לחלק לארבעה חלקים.להניח כף מהמילוי .לגלגל לסיגר.להניח בתבנית על נייר אפייה.למרוח את הסיגר בחמאה.לאפות כ- 15-10 דקות ב- 180 מעלות. הגשה: יש להניח על צלחת ולטפטף מהסירופ.מומלץ להגיש עם כדור גלידה וניל.

מצרכים:
לבצק:
1 חב' בצק פילו
200 גר' חמאה מומסת

למילוי:
75 גר' משמש מיובש קצוץ
30 גר' צימוקים
30 גר' חמוציות
30 גר' צימוקים
3-4 תפוז סיני קצוץ
60 גר' צנובר קלוי
חופן חוטי חלבה
75 גר' שוקולד מריר קצוץ

לרוטב:
2 כפות דבש
1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי המלית יחד.
למרוח דף פילו בחמאה, להניח עוד דף ולמרוח בחמאה גם אותו.
לחלק לארבעה חלקים.
להניח כף מהמילוי .
לגלגל לסיגר.
להניח בתבנית על נייר אפייה.
למרוח את הסיגר בחמאה.
לאפות כ- 15-10 דקות ב- 180 מעלות.

הגשה:
 יש להניח על צלחת ולטפטף מהסירופ.
מומלץ להגיש עם כדור גלידה וניל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר