קציפת תותים וחומץ בלסמי

חומרים:1/2 ק"ג תותים אדומים וטריים1/2 כוס סוכר1/4 כוס חומץ בלסמי2 מיכלי שמנת מתוקה (38% שומן)1/2 כוס סוכראופן ההכנה:טוחנים בבלנדר את התותים, 1/2 כוס סוכר והחומץ בלסמי עד לקבלת נוזל ללא גושים (מיץ תותים).מקציפים בנפרד לאט לאט  את השמנת המתוקה ו- 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים את 'מיץ התותים', ומגבירים את מהירות ההקצפה למהירות גבוהה עד לקבלת קציפה יציבה.יוצקים לקערית הגשה (רצוי שקופה).ומקשטים בזילוף קל של רוטב בלסמי ונענע טרייה.

חומרים:
1/2 ק"ג תותים אדומים וטריים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס חומץ בלסמי
2 מיכלי שמנת מתוקה (38% שומן)
1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר את התותים, 1/2 כוס סוכר והחומץ בלסמי עד לקבלת
נוזל ללא גושים (מיץ תותים).
מקציפים בנפרד לאט לאט  את השמנת המתוקה ו- 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב,
מוסיפים את 'מיץ התותים', ומגבירים את מהירות ההקצפה למהירות גבוהה עד לקבלת קציפה יציבה.
יוצקים לקערית הגשה (רצוי שקופה).
ומקשטים בזילוף קל של רוטב בלסמי ונענע טרייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר