פנקוטה בשילוב דבש חרובים

מתכון לתבנית משפחתית (אלומיניום בגודל בינוני) או 6 מנות אישיותחומרים:1 ליטר שמנת מתוקה 32% של טרה14 גרם ג'לטין (1 שקית)1/2 כוס סוכר2 פקקים תמצית וונילרבע כוס חלב 3% של טרה7 כפות דבש חרוביםאופן ההכנה:ממיסים את הג'לטין בחלב.שמים בסיר את השמנת המתוקה ותערובת החלב ומרתיחים.מוסיפים את הסוכר ותמצית הווניל, מערבבים היטב, מכבים את האש ומצננים קלות.מוזגים את דבש החרובים לתבניות האישיות (כף וקצת) או לתבנית המשפחתית (את כל הכמות), ומפזרים על כל שטח פני הכלי.מוזגים על דבש החרובים את הפנקוטה.מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או עד שהפנקוטה מקרישה.הופכים את הפנקוטה על צלחת/ות ומגישים.המלצת השף:ניתן לערבב את דבש החרובים בפנקוטה לפני המזיגה לכלים.להגיש את הפנקוטה בליווי פלח אננס טרי ושאט יין פורט ישראלי.שילוב מעניין: ניתן להגיש את הפנקוטה לצד זילוף של תערובת גבינת טוב טעם וסוכר וניל.

מתכון לתבנית משפחתית (אלומיניום בגודל בינוני) או 6 מנות אישיות

חומרים:
1 ליטר שמנת מתוקה 32% של טרה
14 גרם ג'לטין (1 שקית)
1/2 כוס סוכר
2 פקקים תמצית ווניל
רבע כוס חלב 3% של טרה
7 כפות דבש חרובים

אופן ההכנה:
ממיסים את הג'לטין בחלב.
שמים בסיר את השמנת המתוקה ותערובת החלב ומרתיחים.
מוסיפים את הסוכר ותמצית הווניל, מערבבים היטב, מכבים את האש ומצננים קלות.
מוזגים את דבש החרובים לתבניות האישיות (כף וקצת) או לתבנית המשפחתית (את כל הכמות), ומפזרים על כל שטח פני הכלי.
מוזגים על דבש החרובים את הפנקוטה.
מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או עד שהפנקוטה מקרישה.
הופכים את הפנקוטה על צלחת/ות ומגישים.

המלצת השף:
ניתן לערבב את דבש החרובים בפנקוטה לפני המזיגה לכלים.
להגיש את הפנקוטה בליווי פלח אננס טרי ושאט יין פורט ישראלי.
שילוב מעניין: ניתן להגיש את הפנקוטה לצד זילוף של תערובת גבינת טוב טעם וסוכר וניל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר