מצרכים:
250 גרם שוקולד מריר 60% קקאו
6 כוסות שקדים קלויים
1/2 כוס נוגט
קוקוס קלוי
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד בסיר באן מארי עד להמסה מוחלטת.
מערבבים לתוך העיסה את השקדים והנוגט.
בעזרת שתי כפות הידיים יוצרים גבעות מהתערובת.
מניחים על מגש עם נייר פרגמנט.
כך ממשיכים להכין את כל המסה,
מחכים שהכדורים יתקררו – ניתן להעביר למקרר ל- 10 דקות.
מוציאים ומגלגלים בידיים ויוצרים כדור.
ניתן לצפות בקוקוס קלוי
נטע בשביל השוקולד, רח' העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהוד
טל. 5361977-03, www.chocolata.co.il