שוקולד לבן עם תותים וקרם שוקולד

מרכיבים:גנאש שוקולד לבן1 מיכל שמנת מתוקה150 גרם שוקולד לבןגנאש שוקולד מריר1מיכל שמנת מתוקה100 גרם שוקולד מריר משובחתותים350 גרם תות שדה שטוף פרוס4 כפות סוכר5 כפות ליקר ברנדיכדור ווניל8-10 תותים שלמיםאופן ההכנה:גנאש שוקולד לבן: מביאים את השמנת לרתיחה על גבי הכיריים.מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד.מערבבים היטב עד להמסה מוחלטת.מקררים מעט.מכניסים לשקית זילוף ומניחים במקרר.גנאש שוקולד מריר: מביאים את השמנת לרתיחה על גבי הכיריים.מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד.מערבבים היטב עד להמסה מוחלטת.מקררים מעט.מכניסים לשקית זילוף ומניחים במקרר.מערבבים את התותים עם הסוכר והברנדי.מרסקים במעבד מזון. מרכיבים את המנה:בגביע זכוכית על רגל מזלפים את הגנאש שוקולד לבן.מניחים 2 תותים.מזלפים את הקרם שוקולד.מניחים כדור גלידה ומעל את סירופ התותים.מקשטים עם עלה נענע.נטע בשביל השוקולדרח' העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהודטל. 5361977-03www.chocolata.co.il

מרכיבים:
גנאש שוקולד לבן
1 מיכל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד לבן
גנאש שוקולד מריר
1מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר משובח
תותים
350 גרם תות שדה שטוף פרוס
4 כפות סוכר
5 כפות ליקר ברנדי
כדור ווניל
8-10 תותים שלמים

אופן ההכנה:
גנאש שוקולד לבן:
מביאים את השמנת לרתיחה על גבי הכיריים.
מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד.
מערבבים היטב עד להמסה מוחלטת.
מקררים מעט.
מכניסים לשקית זילוף ומניחים במקרר.

גנאש שוקולד מריר:
מביאים את השמנת לרתיחה על גבי הכיריים.
מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד.
מערבבים היטב עד להמסה מוחלטת.
מקררים מעט.
מכניסים לשקית זילוף ומניחים במקרר.

מערבבים את התותים עם הסוכר והברנדי.
מרסקים במעבד מזון.
 
מרכיבים את המנה:
בגביע זכוכית על רגל מזלפים את הגנאש שוקולד לבן.
מניחים 2 תותים.
מזלפים את הקרם שוקולד.
מניחים כדור גלידה ומעל את סירופ התותים.
מקשטים עם עלה נענע.

נטע בשביל השוקולד
רח' העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהוד
טל. 5361977-03
www.chocolata.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר