רביולי גבינה ברוטב שוקולד לבן ופירות יער

חומרים:לבצק:250 גרם קמח 2 ביצים3 חלמונים1 כפית תמצית וניל2 כפיות אבקת סוכרלמילוי:1 חבילת גבינת ריקוטה חצי מקל וניל (בגרגרים בלבד)2 כפיות סוכרלרוטב:1 מיכל שמנת מתוקה1 חבילת פירות יעראופן ההכנה: הבצק:מכניסים את חומרי הבצק למעבד מזון עד לקבלת בצק פירורי.מניחים את הבצק על משטח עבודה ומעבדים אותו עד לקבלת בצק אחיד.לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר אותו כשעה.לרדד היטב את הבצק בעזרת מכונת פסטה עד לעובי הרצוי. המלצה: ככל שהבצק יהיה דק יותר כך המתכון יצא מוצלח יותר.לקרוץ עיגולים בעזרת כוס או חותכן לעוגיות.המילוי:לערבב את חומרי המילוי היטב עד לקבלת תערובת אחידהלהניח עם כפית את המילוי במרכז עיגול הבצק ולהניח מעל עיגול נוסף. "להדביק" את שני העיגולים בעזרת ביצה טרופה או מים.לבשל בסיר עם מים חמים את הרביולי כ- 4-5 דקות.טיפ: אפשר להוסיף לסיר המים 3 כפות סוכר.הרוטב:לשפוך מיכל שמנת מתוקה למחבת עד שתתחמם.להוסיף כשהשמנת חמה את השוקולד הלבן עד שהשוקולד ימס לחלוטין. להוסיף את פירות היער.כאשר הרוטב מגיע לרתיחה יש להוריד אותו מהאש ולצקת על הרביולי.

חומרים:
לבצק:
250 גרם קמח
2 ביצים
3 חלמונים
1 כפית תמצית וניל
2 כפיות אבקת סוכר

למילוי:
1 חבילת גבינת ריקוטה
חצי מקל וניל (בגרגרים בלבד)
2 כפיות סוכר

לרוטב:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 חבילת פירות יער

אופן ההכנה:
הבצק:
מכניסים את חומרי הבצק למעבד מזון עד לקבלת בצק פירורי.
מניחים את הבצק על משטח עבודה ומעבדים אותו עד לקבלת בצק אחיד.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר אותו כשעה.
לרדד היטב את הבצק בעזרת מכונת פסטה עד לעובי הרצוי. המלצה: ככל שהבצק יהיה דק יותר כך המתכון יצא מוצלח יותר.
לקרוץ עיגולים בעזרת כוס או חותכן לעוגיות.

המילוי:
לערבב את חומרי המילוי היטב עד לקבלת תערובת אחידה
להניח עם כפית את המילוי במרכז עיגול הבצק ולהניח מעל עיגול נוסף.
 "להדביק" את שני העיגולים בעזרת ביצה טרופה או מים.
לבשל בסיר עם מים חמים את הרביולי כ- 4-5 דקות.
טיפ: אפשר להוסיף לסיר המים 3 כפות סוכר.

הרוטב:
לשפוך מיכל שמנת מתוקה למחבת עד שתתחמם.
להוסיף כשהשמנת חמה את השוקולד הלבן עד שהשוקולד ימס לחלוטין. 
להוסיף את פירות היער.
כאשר הרוטב מגיע לרתיחה יש להוריד אותו מהאש ולצקת על הרביולי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר