מלבי ג'ינג'ר

כמות ל-6 כוסותמצרכים למלבי:4 כוסות חלב1 כוס שמנת מתוקה5 כפות סוכר5 כפות קורנפלור4 קוביות ג'ינג'ר דורותמצרכים לרוטב:1 כוס מים1/2 סוכר2 כפות מי ורדים2 קוביות ג'ינג'ר דורות1 כף סירופ גרנדיןפיסטוקים קצוציםאופן הכנת המלבי:מבשלים בסיר 3 כוסות חלב יחד עם השמנת, הג'ינג'ר והסוכר עד לרתיחה.מערבבים בכוס חלב שנותרה את הקורנפלור ושופכים אותה לסיר תוך כדי ערבוב.מבשלים תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם סמיך ומסירים מהאש.יוצקים לתוך כוסות ומצננים כ-4 שעות במקרר.אופן הכנת הרוטב:מבשלים בסיר קטן את הסוכר יחד עם המים תוך כדי ערבוב על אש גבוהה.כאשר הרוטב מזהיב מסירים מהאש ומוסיפים את מי הוורדים, קוביות הג'ינג'ר והגרנדין.מצננים את הרוטב במקרר.שופכים רוטב מעל המלבי, מפזרים מעל פיסטוקים קצוצים ומגישים.

כמות ל-6 כוסות

מצרכים למלבי:
4 כוסות חלב
1 כוס שמנת מתוקה
5 כפות סוכר
5 כפות קורנפלור
4 קוביות ג'ינג'ר דורות

מצרכים לרוטב:
1 כוס מים
1/2 סוכר
2 כפות מי ורדים
2 קוביות ג'ינג'ר דורות
1 כף סירופ גרנדין
פיסטוקים קצוצים

אופן הכנת המלבי:
מבשלים בסיר 3 כוסות חלב יחד עם השמנת, הג'ינג'ר והסוכר עד לרתיחה.
מערבבים בכוס חלב שנותרה את הקורנפלור ושופכים אותה לסיר תוך כדי ערבוב.
מבשלים תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם סמיך ומסירים מהאש.
יוצקים לתוך כוסות ומצננים כ-4 שעות במקרר.

אופן הכנת הרוטב:
מבשלים בסיר קטן את הסוכר יחד עם המים תוך כדי ערבוב על אש גבוהה.
כאשר הרוטב מזהיב מסירים מהאש ומוסיפים את מי הוורדים, קוביות הג'ינג'ר והגרנדין.
מצננים את הרוטב במקרר.
שופכים רוטב מעל המלבי, מפזרים מעל פיסטוקים קצוצים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר