טירמיסו בכוס קינוח אישית

מצרכים:6 ביצים מופרדות6 כפות (75 גרם) סוכר500 גרם גבינת מסקרפונה1.15 כוס אספרסו חזק וקר, או כף של נס קפה עם מים חמים80 מ"ל ברנדי40- 50 בישקוטים קקאו לקישוטאופן ההכנה:מקציפים חלמונים וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה.מוסיפים גבינה ומערבבים לתערובת במרקם חלק ואחיד.את החלבונים מקציפים במיקסר לקצף יציב. טורפים 1/3 מהקצף לתערובת הגבינה. מקפלים את יתרת הקצף לתערובת.מערבבים אספרסו וברנדי יחד, וטובלים בו את הבישקוטים לרגע מכל הכיוונים (לא משרים). מסדרים שלושה מהבישקוטים בכוסות הגשה אישיות או בקעריות שקופות.שופכים את התערובת מעל ומכניסים למקרר למשך לילה. לפני ההגשה זורים קקאו בנדיבות, ואפשר לקשט גם עם בישקוט בצד.מסעדת Luciana – לוצ'נהעמק רפאים 27, המושבה הגרמנית, ירושלים, טל.02-5630111

מצרכים:
6 ביצים מופרדות
6 כפות (75 גרם) סוכר
500 גרם גבינת מסקרפונה
1.15 כוס אספרסו חזק וקר, או כף של נס קפה עם מים חמים
80 מ"ל ברנדי
40- 50 בישקוטים
קקאו לקישוט

אופן ההכנה:
מקציפים חלמונים וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים גבינה ומערבבים לתערובת במרקם חלק ואחיד.
את החלבונים מקציפים במיקסר לקצף יציב.
טורפים 1/3 מהקצף לתערובת הגבינה.
 מקפלים את יתרת הקצף לתערובת.
מערבבים אספרסו וברנדי יחד, וטובלים בו את הבישקוטים לרגע מכל הכיוונים (לא משרים).
מסדרים שלושה מהבישקוטים בכוסות הגשה אישיות או בקעריות שקופות.
שופכים את התערובת מעל ומכניסים למקרר למשך לילה.
לפני ההגשה זורים קקאו בנדיבות, ואפשר לקשט גם עם בישקוט בצד.

מסעדת Luciana – לוצ'נה
עמק רפאים 27, המושבה הגרמנית, ירושלים, טל.02-5630111

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר