מצרכים:
6 ביצים מופרדות
6 כפות (75 גרם) סוכר
500 גרם גבינת מסקרפונה
1.15 כוס אספרסו חזק וקר, או כף של נס קפה עם מים חמים
80 מ"ל ברנדי
40- 50 בישקוטים
קקאו לקישוט
אופן ההכנה:
מקציפים חלמונים וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים גבינה ומערבבים לתערובת במרקם חלק ואחיד.
את החלבונים מקציפים במיקסר לקצף יציב.
טורפים 1/3 מהקצף לתערובת הגבינה.
מקפלים את יתרת הקצף לתערובת.
מערבבים אספרסו וברנדי יחד, וטובלים בו את הבישקוטים לרגע מכל הכיוונים (לא משרים).
מסדרים שלושה מהבישקוטים בכוסות הגשה אישיות או בקעריות שקופות.
שופכים את התערובת מעל ומכניסים למקרר למשך לילה.
לפני ההגשה זורים קקאו בנדיבות, ואפשר לקשט גם עם בישקוט בצד.
מסעדת Luciana – לוצ'נה
עמק רפאים 27, המושבה הגרמנית, ירושלים, טל.02-5630111