מרק בננה חם מבושם בג'ינג'ר, טימין, כדורי מרציפן בקינמון ותותים מיובשים

מצרכים (4 סועדים)למרק 4 יח' בננה טריה מקולפת וחתוכה לקוביותרבע כוס אבקת סוכר1 כפית טימין טרי מופרד ללא גבעוליםקמצוץ פלפל שחור למרציפן 1 ק"ג שקדים מולבנים קלופים1.5 כוס אבקת סוכר1/2 כפית קינמון1 כפית מי ורדים3 כפות ליקר אמרטו50 גרם תותים מיובשיםכוס מיץ אוכמניותאופן ההכנהלטחון את כל המרכיבים של המרק בבלנדר ואת העיסה הסמיכה לחמם במיקרוגל למשך 2 דקות.לרסק את כל רכיבי המרציפן במעבד מזון ולבשל בסיר למשך רבע שעה להסמכת התערובת. לקרר וליצור כדורים קטנים. להשרות את התותים המיובשים בכוס מיץ אוכמניות. להגשה: ליצוק את המרק לקערה לבנה, להוסיף 3 כדורי מרציפן ולקשט בענף טימין ותותים מיובשים

מצרכים (4 סועדים)
למרק
4 יח' בננה טריה מקולפת וחתוכה לקוביות
רבע כוס אבקת סוכר
1 כפית טימין טרי מופרד ללא גבעולים
קמצוץ פלפל שחור

למרציפן
1 ק"ג שקדים מולבנים קלופים
1.5 כוס אבקת סוכר
1/2 כפית קינמון
1 כפית מי ורדים
3 כפות ליקר אמרטו
50 גרם תותים מיובשים
כוס מיץ אוכמניות

אופן ההכנה
לטחון את כל המרכיבים של המרק בבלנדר ואת העיסה הסמיכה לחמם במיקרוגל למשך 2 דקות.

לרסק את כל רכיבי המרציפן במעבד מזון ולבשל בסיר למשך רבע שעה להסמכת התערובת. לקרר וליצור כדורים קטנים. להשרות את התותים המיובשים בכוס מיץ אוכמניות.

להגשה: ליצוק את המרק לקערה לבנה, להוסיף 3 כדורי מרציפן ולקשט בענף טימין ותותים מיובשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר