מצרכים (4 סועדים)
למרק
4 יח' בננה טריה מקולפת וחתוכה לקוביות
רבע כוס אבקת סוכר
1 כפית טימין טרי מופרד ללא גבעולים
קמצוץ פלפל שחור
למרציפן
1 ק"ג שקדים מולבנים קלופים
1.5 כוס אבקת סוכר
1/2 כפית קינמון
1 כפית מי ורדים
3 כפות ליקר אמרטו
50 גרם תותים מיובשים
כוס מיץ אוכמניות
אופן ההכנה
לטחון את כל המרכיבים של המרק בבלנדר ואת העיסה הסמיכה לחמם במיקרוגל למשך 2 דקות.
לרסק את כל רכיבי המרציפן במעבד מזון ולבשל בסיר למשך רבע שעה להסמכת התערובת. לקרר וליצור כדורים קטנים. להשרות את התותים המיובשים בכוס מיץ אוכמניות.
להגשה: ליצוק את המרק לקערה לבנה, להוסיף 3 כדורי מרציפן ולקשט בענף טימין ותותים מיובשים