רביולי אננס במילוי קרם מסקרפונה בקונפי דובדבנים

מצרכים:1 אננס טרי גדול ויפה200 גר' דובדבנים1 חבילה גבינת מסקרפונה של מחלבות גד1 מקל וניל1 מקל קינמוןכוכב אניס אחד1/2 כוס סוכר1/2 כוס מיםגרידת לימוןגרידת תפוז100 מ"ל שמנת מתוקה50 גר' אבקת סוכראופן ההכנה:מגלענים את הדובדבנים ומבשלים אותם על אש נמוכה עם מעט סוכר, עד שהם מגיעים למרקם סמיך של סירופ. מכינים מי סוכר מהסוכר והמים, מוסיפים לתוכם את כל התבלינים-  קינמון, וניל, גרידת לימון ותפוז, אניס.בנפרד מקלפים את האננס ופורסים אותו לפרוסות דקות דקות. מבשלים את פרוסות האננס במי הסוכר במשך 10 דקות, עד שהן מתרככות.שומרים בצד.מכינים את קרם המסקרפונה:מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר.מוסיפים מעט גרגרים ממקל הווניל ומעט גרידת לימון,  מקפלים את הקצף עם גבינת מסקרפונה. סידור הצלחת:בצלחת מוארכת שמים 3 פרוסות אננס מסונן מהסירופ, מעליהן מזלפים את קרם המסקרפונה.שמים בכל מנה 2 דובדבנים,  מניחים עוד פרוסה של אננס.מפזרים מסביב סירופ של דובדבניםניתן להגיש עם גלידת וניל או סורבה קוקוס.מוזה מסעדה כפרית בגן השלושה, טל. 04-6060697

מצרכים:
1 אננס טרי גדול ויפה
200 גר' דובדבנים
1 חבילה גבינת מסקרפונה של מחלבות גד
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
כוכב אניס אחד
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
גרידת לימון
גרידת תפוז
100 מ"ל שמנת מתוקה
50 גר' אבקת סוכר

אופן ההכנה:
מגלענים את הדובדבנים ומבשלים אותם על אש נמוכה עם מעט סוכר, עד שהם מגיעים למרקם סמיך של סירופ.
מכינים מי סוכר מהסוכר והמים,
מוסיפים לתוכם את כל התבלינים-  קינמון, וניל, גרידת לימון ותפוז, אניס.
בנפרד מקלפים את האננס ופורסים אותו לפרוסות דקות דקות.
מבשלים את פרוסות האננס במי הסוכר במשך 10 דקות, עד שהן מתרככות.
שומרים בצד.
מכינים את קרם המסקרפונה:
מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר.
מוסיפים מעט גרגרים ממקל הווניל ומעט גרידת לימון, 
מקפלים את הקצף עם גבינת מסקרפונה.

סידור הצלחת:
בצלחת מוארכת שמים 3 פרוסות אננס מסונן מהסירופ,
מעליהן מזלפים את קרם המסקרפונה.
שמים בכל מנה 2 דובדבנים, 
מניחים עוד פרוסה של אננס.
מפזרים מסביב סירופ של דובדבנים
ניתן להגיש עם גלידת וניל או סורבה קוקוס.

מוזה מסעדה כפרית בגן השלושה, טל. 04-6060697

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר