חומרים
300 גרם פירות יבשים: אפרסק, תפוח, פפיה, אננס.
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1 גבעול נענע טרי
לקרמל
חצי כוס סוכר
רבע חבילה חמאה
1 מקל וניל + 1 לימון טרי סחוט
אופן ההכנה
מרתיחים את המים עם הסוכר והנענע. מקררים ומעבירים לכלי לתא ההקפאה.
ממיסים את הסוכר במחבת עד לקבלת צבע זהוב (קרמל).
מוסיפים לתערובת את החמאה ומקל הוניל. מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים מספר דקות.
פורסים על הצלחת פרוסת אינגלייש קייק עגולה ויוצקים עליה מעט ברנדי. מניחים את הפירות היבשים על גבי פרוסת העוגה.
כשסירופ הסוכר והנענע הפך למוצק, מוציאים מהמקרר, ומגרדים מהקערה בעזרת כף חתיכות קטנות שבורות אותן יש לפזר על גבי הפירות.
להגשה: מקשטים בעלה נענע ומקל וניל.