פירות מיובשים בקרמל וסורבה נענע

חומרים300 גרם פירות יבשים: אפרסק, תפוח, פפיה, אננס.1 כוס סוכר1 כוס מים1 גבעול נענע טרילקרמלחצי כוס סוכררבע חבילה חמאה1 מקל וניל + 1 לימון טרי סחוטאופן ההכנהמרתיחים את המים עם הסוכר והנענע. מקררים ומעבירים לכלי לתא ההקפאה.ממיסים את הסוכר במחבת עד לקבלת צבע זהוב (קרמל). מוסיפים לתערובת את החמאה ומקל הוניל. מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים מספר דקות.פורסים על הצלחת פרוסת אינגלייש קייק עגולה ויוצקים עליה מעט ברנדי. מניחים את הפירות היבשים על גבי פרוסת העוגה.כשסירופ הסוכר והנענע הפך למוצק, מוציאים מהמקרר, ומגרדים מהקערה בעזרת כף חתיכות קטנות שבורות אותן יש לפזר על גבי הפירות.להגשה: מקשטים בעלה נענע ומקל וניל.

חומרים
300 גרם פירות יבשים: אפרסק, תפוח, פפיה, אננס.
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1 גבעול נענע טרי

לקרמל
חצי כוס סוכר
רבע חבילה חמאה
1 מקל וניל + 1 לימון טרי סחוט

אופן ההכנה
מרתיחים את המים עם הסוכר והנענע. מקררים ומעבירים לכלי לתא ההקפאה.

ממיסים את הסוכר במחבת עד לקבלת צבע זהוב (קרמל).

מוסיפים לתערובת את החמאה ומקל הוניל. מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים מספר דקות.

פורסים על הצלחת פרוסת אינגלייש קייק עגולה ויוצקים עליה מעט ברנדי. מניחים את הפירות היבשים על גבי פרוסת העוגה.

כשסירופ הסוכר והנענע הפך למוצק, מוציאים מהמקרר, ומגרדים מהקערה בעזרת כף חתיכות קטנות שבורות אותן יש לפזר על גבי הפירות.

להגשה: מקשטים בעלה נענע ומקל וניל.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר