200 גרם שוקולד לבן
20 גרם חמאה ללא מלח
2 ביצים
8 כפות סוכר
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 כף ליקר תפוזים
1 כפית גרידת תפוז
סלסלת תותים שטופים
אופן הכנה
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה מעל סיר של מים רותחים (באן מארי)
מוסיפים ליקר וגרידת תפוז, ומניחים להתקרר מעט
מקציפים את הביצים עם 4 כפות סוכר מעל סיר המים הרותחים (במהירות שלא לבשל את הביצים) עד להמסת הסוכר ולקבלת קצף בהיר, תפוח ואוורירי
מקציפים את את השמנת המתוקה עם 4 כפות הסוכר הנותרות לקצפת יציבה ומצננים
מקפלים את תערובת הביצים התפוחה – כף אחר כף לתוך השוקולד המומס
מוסיפים בתנועות עטיפה גם את הקצפת פנימה
שופכים לקערת זכוכית על רגל שסביבה התותים השטופים – טובלים את התותים (בידיים כמובן) במוס הלבן, מאכילים זה את זו, ועוברים לעולם החלומות הרומנטיים..