קדאיף במילוי קרם מסקרפונה ותפוחים מקורמלים

המתכון מיועד ל- 5 מנות אישיות.קדאיףחומרים150 גרם שיערות קדאיף20 גרם חמאה מומסת2 כפות אבקת סוכרתבניות אלומיניום חד פעמיות אופן ההכנהלפזר בקערה את שיערות הקדאיף, לערבב עם אבקת הסוכר ולזלף מעט מהחמאה. לערבב ולהוסיף עוד חמאה. לסדר בתבנית האישית את הקדאיף לצורת קערה [להדביק לדפנות]. לאפות בחום של 160 מעלות – 10 דקות בערך, עד להזהבה.קרם מסקרפונהחומריםקופסאת גבינת מסקרפונה [200 גרם]200 גרם שמנת מתוקה2 כפות אבקת סוכרביצהאופן ההכנהלהקציף את כל החומרים במיקסר עד לקבלת קרם יציב. לשמור בקירור עד להרכבת המנה.תפוחיםחומרים2 תפוחים ירוקים גדולים4 כפות סוכרמקל קינמוןמקל ונילאבקת קינמון [חצי כפית]20 גרם חמאהאופן ההכנהלקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות. להמיס במחבת את הסוכר עם מעט מים. כאשר הסוכר מזהיב להוסיף את החמאה. להוסיף למחבת את התבלינים [את מקל הווניל צריך לחצות לאורך ולגרד. ולהוסיף את המקל גם למחבת]. לערבב הכל ולהוסיף את התפוחים. לערבב כמה דקות עד שהתפוחים עטופים בסוכר ומקבלים מעט צבע.הרכבת המנהבצלחת: מגישים את סלסלת הקדאיף. שופכים לתוכה מקרם המסקרפונה. מפזרים תפוחים ומעט מרוטב התפוחים שנשמר במחבת. אפשר לקשט במקל קינמון או במקל וניל. מומלץ להגיש עם גלידת וניל.

צילום: רן בירןהמתכון מיועד ל- 5 מנות אישיות.

קדאיף

חומרים
150 גרם שיערות קדאיף
20 גרם חמאה מומסת
2 כפות אבקת סוכר
תבניות אלומיניום חד פעמיות

אופן ההכנה
לפזר בקערה את שיערות הקדאיף, לערבב עם אבקת הסוכר ולזלף מעט מהחמאה. לערבב ולהוסיף עוד חמאה. לסדר בתבנית האישית את הקדאיף לצורת קערה [להדביק לדפנות]. לאפות בחום של 160 מעלות – 10 דקות בערך, עד להזהבה.

קרם מסקרפונה

חומרים
קופסאת גבינת מסקרפונה [200 גרם]
200 גרם שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
ביצה

אופן ההכנה
להקציף את כל החומרים במיקסר עד לקבלת קרם יציב. לשמור בקירור עד להרכבת המנה.

תפוחים

חומרים
2 תפוחים ירוקים גדולים
4 כפות סוכר
מקל קינמון
מקל וניל
אבקת קינמון [חצי כפית]
20 גרם חמאה

אופן ההכנה
לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות. להמיס במחבת את הסוכר עם מעט מים. כאשר הסוכר מזהיב להוסיף את החמאה. להוסיף למחבת את התבלינים [את מקל הווניל צריך לחצות לאורך ולגרד. ולהוסיף את המקל גם למחבת]. לערבב הכל ולהוסיף את התפוחים. לערבב כמה דקות עד שהתפוחים עטופים בסוכר ומקבלים מעט צבע.

הרכבת המנה
בצלחת: מגישים את סלסלת הקדאיף. שופכים לתוכה מקרם המסקרפונה. מפזרים תפוחים ומעט מרוטב התפוחים שנשמר במחבת. אפשר לקשט במקל קינמון או במקל וניל. מומלץ להגיש עם גלידת וניל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר