מעדן שוקולד חם

מרכיבים:150 גר' שוקולד100 גר' חמאה 1 ביצה שלמה2 חלמונים30 גר' סוכראופן ההכנה:ממיסים את השוקולד והחמאה.מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר לקצף תופח.מקפלים את תערובת השוקולד לתוך הביצים בתנועות קיפול.יוצקים לכלים שטוחים בקוטר 8 ס"מ – חסיני אש.אופים בתנור 6-7 דקות בחום של 180˚.המעדן יוצא אפוי למעלה ועסיסי מבפנים.

מרכיבים:
150 גר' שוקולד
100 גר' חמאה
1 ביצה שלמה
2 חלמונים
30 גר' סוכר

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד והחמאה.
מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר לקצף תופח.
מקפלים את תערובת השוקולד לתוך הביצים בתנועות קיפול.
יוצקים לכלים שטוחים בקוטר 8 ס"מ – חסיני אש.
אופים בתנור 6-7 דקות בחום של 180˚.
המעדן יוצא אפוי למעלה ועסיסי מבפנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר