מצרכים:
4 תפוחי עץ מסוג דלישס בגודל כדור טניס
4 כפיות שמנת מתוקה
4 כפיות סירופ מייפל
2 כפיות חמאה
כף סוכר
2 כפות מים
אופן ההכנה:
לקלף את התפוחים בשלמותם ולהסיר את הליבה ככל שניתן. כדאי להסיר את החלק התחתון כדי שהפירות יעמדו יציבים בתוך הסיר.
לצקת את המים החמים ל- WIKOOK ולהניח את התפוחים על התחתית.
להוסיף לחלל הליבה של כל תפוח חצי כפית חמאה, כף שמנת וכף סירופ מייפל.
לפזר את הסוכר באופן שווה מעל ארבעת התפוחים.
לסגור את המכסה ולבשל במשך 9 דקות בחום בינוני.
לפתוח את המכסה.
להגיש קר או חם, כשהתפוחים מכוסים ברוטב שנוצר במהלך הבישול.
Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק