תפוחים בסירופ מייפל ב –WIKOOK

מצרכים:4 תפוחי עץ מסוג דלישס בגודל כדור טניס4 כפיות שמנת מתוקה4 כפיות סירופ מייפל 2 כפיות חמאהכף סוכר2 כפות מיםאופן ההכנה:לקלף את התפוחים בשלמותם ולהסיר את הליבה ככל שניתן. כדאי להסיר את החלק התחתון כדי שהפירות יעמדו יציבים בתוך הסיר.לצקת את המים החמים ל- WIKOOK ולהניח את התפוחים על התחתית.להוסיף לחלל הליבה של כל תפוח חצי כפית חמאה, כף שמנת וכף סירופ מייפל.לפזר את הסוכר באופן שווה מעל ארבעת התפוחים. לסגור את המכסה ולבשל במשך 9 דקות בחום בינוני.לפתוח את המכסה. להגיש קר או חם, כשהתפוחים מכוסים ברוטב שנוצר במהלך הבישול.Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק

מצרכים:
4 תפוחי עץ מסוג דלישס בגודל כדור טניס
4 כפיות שמנת מתוקה
4 כפיות סירופ מייפל
2 כפיות חמאה
כף סוכר
2 כפות מים

אופן ההכנה:
לקלף את התפוחים בשלמותם ולהסיר את הליבה ככל שניתן. כדאי להסיר את החלק התחתון כדי שהפירות יעמדו יציבים בתוך הסיר.
לצקת את המים החמים ל- WIKOOK ולהניח את התפוחים על התחתית.
להוסיף לחלל הליבה של כל תפוח חצי כפית חמאה, כף שמנת וכף סירופ מייפל.
לפזר את הסוכר באופן שווה מעל ארבעת התפוחים.
לסגור את המכסה ולבשל במשך 9 דקות בחום בינוני.
לפתוח את המכסה.
להגיש קר או חם, כשהתפוחים מכוסים ברוטב שנוצר במהלך הבישול.

Wikook הנו סיר לחץ של טפאל עם מנגנון סגירה הרמטית באמצעות מכסה פלסטיק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר