צ'ורוס – קינוח ברזילאי

חומרים:250 גרם מים (כוס ורבע)100 גרם מים (חצי כוס)50 גרם סוכר (רבע כוס)קורט מלח חצי כפית תמצית וניל טובה175 גרם קמח (כוס ושלושת רבעי)3 גרם אבקת אפייה3 ביציםשמן לטיגוןרוטב שוקולד מריר ושוקולד לבן למילוי/טבילת הצ'ורוס: 200 שוקולד מריר400 שמנת מתוקה200 שוקולד לבן400 שמנת מתוקהאופן ההכנה:מרתיחים מים, שמן, סוכר, מלח ותמצית וניל.מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים בכף עץ, עד לבישול הקמח. מורידים מהאש.מעבירים לקערת המיקסר עם וו לישה, מערבבים ומוסיפים ביצים בהדרגה. מזלפים את הבצק דרך צנתר משונן על גבי מגש עם נייר אפייה, מקפיאים, מסמנים בסכין במרווחים של 5 ס"מ ושוברים או לחילופין חותכים. יש לשמור בהקפאה עד לטיגון. מטגנים עד להזהבה.הכנת מילוי/רוטב:לחמם שמנת עד לרתיחה ולשפוך על השוקולד, להמתין 4 דקות ולערבב . לחמם שמנת שנייה ולשפוך על השוקולד הלבן לערבב. ניתן הוסיף כף מכל ליקר שאוהבים, כמו טריפל סק וליקר שוקולד.לקרר.למזוג לשק זילוף עם צנתר מתכת, ולזלף בתוך הצ'ורוס המוכנים.

חומרים:
250 גרם מים (כוס ורבע)
100 גרם מים (חצי כוס)
50 גרם סוכר (רבע כוס)
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל טובה
175 גרם קמח (כוס ושלושת רבעי)
3 גרם אבקת אפייה
3 ביצים
שמן לטיגון

רוטב שוקולד מריר ושוקולד לבן למילוי/טבילת הצ'ורוס:
200 שוקולד מריר
400 שמנת מתוקה
200 שוקולד לבן
400 שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מרתיחים מים, שמן, סוכר, מלח ותמצית וניל.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים בכף עץ, עד לבישול הקמח.
מורידים מהאש.
מעבירים לקערת המיקסר עם וו לישה,
מערבבים ומוסיפים ביצים בהדרגה.
מזלפים את הבצק דרך צנתר משונן על גבי מגש עם נייר אפייה,
מקפיאים,
מסמנים בסכין במרווחים של 5 ס"מ ושוברים או לחילופין חותכים.
יש לשמור בהקפאה עד לטיגון.
מטגנים עד להזהבה.

הכנת מילוי/רוטב:
לחמם שמנת עד לרתיחה ולשפוך על השוקולד,
להמתין 4 דקות ולערבב .
לחמם שמנת שנייה ולשפוך על השוקולד הלבן לערבב.
ניתן הוסיף כף מכל ליקר שאוהבים, כמו טריפל סק וליקר שוקולד.
לקרר.
למזוג לשק זילוף עם צנתר מתכת, ולזלף בתוך הצ'ורוס המוכנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר