אגס מבושל ביין בשילוב דלעת מקורמלת ברוטב יין אדום

חומרים לחמישה סועדים:8 יח' אגסיםחומרים לבישול האגס3 כוסות יין אדום יבשחצי כוס סוכרמקל קינמוןחצי ק"ג דלעתחומרים לבישול הדלעתכוס מיםכוס יין לבןחצי כוס סוכרכף מיץ לימוןחצי כפית ג'ינג'ר מגורדכף קורנפלורחצי כוס מיםאופן ההכנה:מקלפים את האגסים. בסיר מערבבים את חומרי הרוטב של האגס ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האגסים ומבשלים 20 דקות (הופכים את האגסים מדי פעם).מוציאים את האגסים ומקררים אותם.3 יח' אגסים לחתוך לחצי.לחרוץ פסים דקים של הדלעת בעזרת קולפן. את חומרי הדלעת להרתיח.להוסיף את רצועות הדלעת ולנבשל במשך 2 דקות. לערבב את הנוזלים של האגס והנוזלים של הדלעת ולבשל 5 דקות בחום נמוך. לערבב את הקורנפלור עם חצי כוס מים ולצקת לרוטב.ברגע שהרוטב מסמיך מכבים את האש. הגשה:במרכז הצלחת להניח את האגס, לעטוף סביבו ברצועות הדלעת ולמזוג את הרוטב.

חומרים לחמישה סועדים:
8 יח' אגסים
חומרים לבישול האגס
3 כוסות יין אדום יבש
חצי כוס סוכר
מקל קינמון
חצי ק"ג דלעת
חומרים לבישול הדלעת
כוס מים
כוס יין לבן
חצי כוס סוכר
כף מיץ לימון
חצי כפית ג'ינג'ר מגורד
כף קורנפלור
חצי כוס מים

אופן ההכנה:
מקלפים את האגסים.
בסיר מערבבים את חומרי הרוטב של האגס ומביאים לרתיחה. 
מוסיפים את האגסים ומבשלים 20 דקות (הופכים את האגסים מדי פעם).
מוציאים את האגסים ומקררים אותם.
3 יח' אגסים לחתוך לחצי.
לחרוץ פסים דקים של הדלעת בעזרת קולפן.
את חומרי הדלעת להרתיח.
להוסיף את רצועות הדלעת ולנבשל במשך 2 דקות.
לערבב את הנוזלים של האגס והנוזלים של הדלעת ולבשל 5 דקות בחום נמוך. לערבב את הקורנפלור עם חצי כוס מים ולצקת לרוטב.
ברגע שהרוטב מסמיך מכבים את האש.

הגשה:
במרכז הצלחת להניח את האגס, לעטוף סביבו ברצועות הדלעת ולמזוג את הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר