סופגנייה תאילנדית

לקנות מספר סופגניות לפי כמות האורחים.ניתן לבחור סופגניות ללא מילוי או עם ריבה או מה שאוהבים, ולבחור גלידה לפי הטעם.אם בחרתם בסופגנייה ללא מילוי – לחתוך את הסופגנייה לרוחבה (ל- 2 פרוסות), להוציא מעט (אבל ממש מעט) מהבצק, עדיף בצורת חור עגול.להוסיף כדור גלידה אל תוך החור שנוצר. לחובבי המתוק:  מומלץ לפזר שבבי שוקולד מגורדים במגרדת שיש בכל מטבח, או סירופ שוקולד, או מייפל מעל הגלידה. לסגור את הסופגנייה ולאכול. פשוט וטעים.במידה ובחרתם בגלידה עם ריבה או כל מילוי אחר, אפשר "להזריק" גלידה בעזרת שקית זילוף או מזרק לתוך הסופגנייה, לאחר ש"פצעתם" מעט את הסופגנייה במקום שבו שמים את הריבה, אפשר גם להניח מספר כפות גדושות של גלידה מעל הסופגנייה, במיוחד כשהיא חמה, כך הגלידה תימס ותהפוך את החוויה לטעימה במיוחד.ניתן להגיש בצלוחיות עוגה קטנות.

לקנות מספר סופגניות לפי כמות האורחים.
ניתן לבחור סופגניות ללא מילוי או עם ריבה או מה שאוהבים, ולבחור גלידה לפי הטעם.
אם בחרתם בסופגנייה ללא מילוי – לחתוך את הסופגנייה לרוחבה (ל- 2 פרוסות), להוציא מעט (אבל ממש מעט) מהבצק, עדיף בצורת חור עגול.
להוסיף כדור גלידה אל תוך החור שנוצר.
לחובבי המתוק:  מומלץ לפזר שבבי שוקולד מגורדים במגרדת שיש בכל מטבח, או סירופ שוקולד, או מייפל מעל הגלידה.
לסגור את הסופגנייה ולאכול.
פשוט וטעים.

במידה ובחרתם בגלידה עם ריבה או כל מילוי אחר, אפשר "להזריק" גלידה בעזרת שקית זילוף או מזרק לתוך הסופגנייה, לאחר ש"פצעתם" מעט את הסופגנייה במקום שבו שמים את הריבה,
אפשר גם להניח מספר כפות גדושות של גלידה מעל הסופגנייה, במיוחד כשהיא חמה, כך הגלידה תימס ותהפוך את החוויה לטעימה במיוחד.
ניתן להגיש בצלוחיות עוגה קטנות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר