סורבה אנונה

מצרכים ל- 6 מנות: 5 אנונות בינוניות, חצויות 75 גר' סוכר300 מ"ל מיםגרידה מליים אחד אופן ההכנה:לחמם את הסוכר והמים בסיר, תוך כדי ערבוב, ולהביא לרתיחה.להנמיך את החום, ולבשל עוד כעשר דקות, עד לקבלת סירופ דליל. להניח בצד ולצנן מעט.להוציא את ליבת האנונה (בעזרת כף), ולהעביר דרך מסננת דקה, להפרדת הגרעינים.להכניס את סירופ הסוכר ובשר האנונה למעבד מזון, עד לקבלת מחית חלקה.להעביר לקופסא ולהקפיא כשעתיים. להוציא מן המקפיא, למעוך בעזרת מזלג, ולהקפיא שוב, עד להקפאה מלאה.להגיש בעזרת כך גלידה (או כף רגילה, אם אין), ולעטר עם גרידת הליים.האקדמיה לפירות – פירות פרימיום קלופים וחתוכים. www.perot4u.co.il

מצרכים ל- 6 מנות:
5 אנונות בינוניות, חצויות
75 גר' סוכר
300 מ"ל מים
גרידה מליים אחד

אופן ההכנה:
לחמם את הסוכר והמים בסיר, תוך כדי ערבוב, ולהביא לרתיחה.
להנמיך את החום, ולבשל עוד כעשר דקות, עד לקבלת סירופ דליל. להניח בצד ולצנן מעט.
להוציא את ליבת האנונה (בעזרת כף), ולהעביר דרך מסננת דקה, להפרדת הגרעינים.
להכניס את סירופ הסוכר ובשר האנונה למעבד מזון, עד לקבלת מחית חלקה.
להעביר לקופסא ולהקפיא כשעתיים.
להוציא מן המקפיא, למעוך בעזרת מזלג, ולהקפיא שוב, עד להקפאה מלאה.

להגיש בעזרת כך גלידה (או כף רגילה, אם אין), ולעטר עם גרידת הליים.

האקדמיה לפירות – פירות פרימיום קלופים וחתוכים. www.perot4u.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר