ספינג' תפוזים

חומרים לבצק:1 ק"ג קמח30 גר' שמרים יבשים1 כפית גרידת תפוז2 כפות ליקר תפוזים400 מ"ל מים400 מ"ל חלב10 גר תמצית ונילסירופ תפוזים:רצועות גרידה מ1 תפוזמיץ מתפוז 1500 גר' סוכר500 מ"ל מים1/4 כוס ליקר תפוזיםאופן ההכנה:הכנת הספינג': מערבבים את חומרי הבצק עד ליצירה של בצק גמיש ודביק. לאחר מכן מתפיחים עד להכפלת נפח. טובלים את הידיים בקערת מים, בוצעים מהבצק הרך כדורים, ויוצרים חור במרכז. מטגנים את העיגולים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.הכנת הסירופ: מרתיחים יחד את כל החומרים עד ליצירת קצף במשך כ-30 דקות.הגשה: טובלים את ספינג' בסירופ החם, ומגישים לשולחן.מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690

חומרים לבצק:
1 ק"ג קמח
30 גר' שמרים יבשים
1 כפית גרידת תפוז
2 כפות ליקר תפוזים
400 מ"ל מים
400 מ"ל חלב
10 גר תמצית וניל

סירופ תפוזים:
רצועות גרידה מ1 תפוז
מיץ מתפוז 1
500 גר' סוכר
500 מ"ל מים
1/4 כוס ליקר תפוזים

אופן ההכנה:
הכנת הספינג':
מערבבים את חומרי הבצק עד ליצירה של בצק גמיש ודביק.
לאחר מכן מתפיחים עד להכפלת נפח.
טובלים את הידיים בקערת מים, בוצעים מהבצק הרך כדורים, ויוצרים חור במרכז. מטגנים את העיגולים בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב.

הכנת הסירופ:
מרתיחים יחד את כל החומרים עד ליצירת קצף במשך כ-30 דקות.

הגשה:
טובלים את ספינג' בסירופ החם, ומגישים לשולחן.

מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר