אגסים ממולאים בקרם גבינה

מצרכים לבישול האגסים:4 אגסים קלופים שלמים ללא הליבה8 גבעולי זעפרןפקק וויסקי1 כוכב אניס1 מקל קינמון כוס סוכרכוס מיםכוס יין לבןמצרכים לקרם גבינה:250 גרם גבינה לבנה 9%4 כפות אינסטנט פודינג ונילחצי כוס שמנת מתוקה להקצפהחצי כוס שקדים חצויים קלופים ואגוזי פקאן מסוכרים – מעורבבחצי כוס תאנים מיובשות קצוצות וצימוקים אשר הושרו לילה ברבע כוס יין לבן, פקק ברנדי, 4 כפות סוכר ורבע כוס מים חמים וסוננואופן ההכנה אגסים: שמים בסיר את הזעפרן ומחממים 20 שניות. שופכים מעל את כל הנוזלים, מוסיפים את התבלינים והסוכר, מערבבים להמסת הסוכר ומוסיפים את האגסים. מביאים לרתיחה ונכבים את האש. משאירים את האגסים בפנים למשך שעה וחצי עד שעתיים (כדי שיקבלו צבע צהוב). מוציאים את האגסים ומבשלים את הנוזלים עד שנוצר רוטב סמיך.אופן ההכנה קרם גבינה: מערבבים את הגבינה עם הפודינג. מקציפים את השמנת ומערבבים עם הגבינה בתנועות מעטפת, מוסיפים את תערובות הצימוקים והאגוזים. הגשה: ממלאים את האגסים בתערובת הקרם, מניחים על הצלחת, שופכים מעל האגס את הרוטב ומקשטים את הצלחת ברוטב. לקישוט – מפזרים שקדים טחונים / פיסטוק גרוס ומעט אבקת סוכר.www.bbb.burgus.co.il

מצרכים לבישול האגסים:
4 אגסים קלופים שלמים ללא הליבה
8 גבעולי זעפרן
פקק וויסקי
1 כוכב אניס
1 מקל קינמון
כוס סוכר
כוס מים
כוס יין לבן

מצרכים לקרם גבינה:
250 גרם גבינה לבנה 9%
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס שמנת מתוקה להקצפה
חצי כוס שקדים חצויים קלופים ואגוזי פקאן מסוכרים – מעורבב
חצי כוס תאנים מיובשות קצוצות וצימוקים אשר הושרו לילה ברבע כוס יין לבן, פקק ברנדי, 4 כפות סוכר ורבע כוס מים חמים וסוננו

אופן ההכנה אגסים:
שמים בסיר את הזעפרן ומחממים 20 שניות.
שופכים מעל את כל הנוזלים, מוסיפים את התבלינים והסוכר, מערבבים להמסת הסוכר ומוסיפים את האגסים.
מביאים לרתיחה ונכבים את האש.
משאירים את האגסים בפנים למשך שעה וחצי עד שעתיים (כדי שיקבלו צבע צהוב).
מוציאים את האגסים ומבשלים את הנוזלים עד שנוצר רוטב סמיך.

אופן ההכנה קרם גבינה:
מערבבים את הגבינה עם הפודינג.
מקציפים את השמנת ומערבבים עם הגבינה בתנועות מעטפת,
מוסיפים את תערובות הצימוקים והאגוזים.

הגשה:
ממלאים את האגסים בתערובת הקרם, מניחים על הצלחת, שופכים מעל האגס את הרוטב ומקשטים את הצלחת ברוטב.
לקישוט – מפזרים שקדים טחונים / פיסטוק גרוס ומעט אבקת סוכר.

www.bbb.burgus.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר