פודינג תות שדה ותפוחי עץ

חומרים:3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות2 ספלי תות שדה1/2 ספל של צימוקים כהים וחלוטים במים רותחים4 שזיפים מיובשיםכוס מיץ תפוזים1 כף קליפת לימון מגוררתכף קורנפלוראופן ההכנה:משרים את הפירות המיובשים במיץ תפוזים למשך שעה וחצי. כדי שיתנפחו מהנוזלים.מרתיחים את המיץ ואז מוסיפים את תפוחי העץ וקליפת הלימון. מבשלים במשך כ- 5 דקות.מערבבים את הקורנפלור במעט מים. מוסיפים אל תערובת הפירות ובוחשים.מבשלים במשך 5 דקות נוספות, עד להסמכת הנוזל. מכבים את הלהבה ומוסיפים את התותים. מגישים קר. התזונאית שרה בר אשר, בעלת קליניקות לתזונה טבעית ברעננה, גדרה ואלקנה טל. 054-5493632. [email protected]

חומרים:
3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
2 ספלי תות שדה
1/2 ספל של צימוקים כהים וחלוטים במים רותחים
4 שזיפים מיובשים
כוס מיץ תפוזים
1 כף קליפת לימון מגוררת
כף קורנפלור

אופן ההכנה:
משרים את הפירות המיובשים במיץ תפוזים למשך שעה וחצי. כדי שיתנפחו מהנוזלים.
מרתיחים את המיץ ואז מוסיפים את תפוחי העץ וקליפת הלימון. מבשלים במשך כ- 5 דקות.
מערבבים את הקורנפלור במעט מים. מוסיפים אל תערובת הפירות ובוחשים.
מבשלים במשך 5 דקות נוספות, עד להסמכת הנוזל. מכבים את הלהבה ומוסיפים את התותים. מגישים קר.

התזונאית שרה בר אשר, בעלת קליניקות לתזונה טבעית ברעננה, גדרה ואלקנה טל. 054-5493632. [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר