כמות ל-5 אנשים
חומרים:
250 גרם שוקולד לבן
250 גרם שוקולד חלב
125 גרם מחית נוגט
25 גרם פצפוצי אורז
30 גרם שקדים פרוסים קלויים
אופן ההכנה:
להמיס את כל החומרים בתוך קערת נירוסטה ולהניח אותה מעל סיר עם מים על אש קטנה.
לערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
לשפוך את תכולת הסיר לתוך תבנית מרופדת בנייר פרגמנט (בגודל של תבנית אפיה סטנדרטית ביתית).
מרדדים ומגיעים לעובי של 3 מ"מ.
להכניס את התבנית למקפיא ל-5 דקות.
להוציא מהמקפיא ולשבור ליחידות באיזה צורה שרוצים (עיגולים, ריבועים גדולים/קטנים, לבבות וכד').
שף אשר מדר הוא מאסטר בקינוחים מזה 20 שנה, ונקרא לא פעם לבשל לאמנים בינלאומיים כמו רוג'ר ווטרס, כריס קורנל, להקת דפש מוד.
קראנץ' בן יהודה 6, ראשון לציון. טל. 03-9654444 , www.crunch-b.co.il