חומרים ל- 8-6 מנות:
2 תפוחים
2 אגסים
1 כף מיץ לימון
1 מלון קטן
1 אננס קטן
1 כוס מיץ תפוזים
2 כפות סוכר
250 גרם תמר לייט
אופן ההכנה:
חותכים את התפוחים והאגסים לרבעים בקליפה.
מרחיקים את הגרעינים והליבה ופורסים לאורך בעובי חצי ס"מ.
מניחים בקערה ומזליפים מעל מיץ לימון.
קולפים את המלון, חוצים, מרחיקים גרעינים, פורסים וחותכים לקוביות.
קולפים את האננס, חוצים לגובה, מרחיקים את הליבה הקשה, פורסים וחותכים לקוביות.
חוצים את התמרים מגלענים וחותכים לרצועות או לחצאי טבעות.
מוסיפים את המלון, האננס והתמרים לקערת הפירות.
בסיר קטן מביאים לרתיחה את מיץ התפוזים עם הסוכר.
ממשיכים להרתיח עד שנותרת חצי מהכמות (אפשר להוסיף 2 כפות ליקר פירות). מצננים מעט ומוסיפים לפירות.