סלט פירות עם תמרים

חומרים ל- 8-6 מנות:2 תפוחים2 אגסים1 כף מיץ לימון1 מלון קטן1 אננס קטן1 כוס מיץ תפוזים2 כפות סוכר250 גרם תמר לייטאופן ההכנה:חותכים את התפוחים והאגסים לרבעים בקליפה.מרחיקים את הגרעינים והליבה ופורסים לאורך בעובי חצי ס"מ.מניחים בקערה ומזליפים מעל מיץ לימון.קולפים את המלון, חוצים, מרחיקים גרעינים, פורסים וחותכים לקוביות.קולפים את האננס, חוצים לגובה, מרחיקים את הליבה הקשה, פורסים וחותכים לקוביות.חוצים את התמרים מגלענים וחותכים לרצועות או לחצאי טבעות. מוסיפים את המלון, האננס והתמרים לקערת הפירות.בסיר קטן מביאים לרתיחה את מיץ התפוזים עם הסוכר.ממשיכים להרתיח עד שנותרת חצי מהכמות (אפשר להוסיף 2 כפות ליקר פירות). מצננים מעט ומוסיפים לפירות.

חומרים ל- 8-6 מנות:
2 תפוחים
2 אגסים
1 כף מיץ לימון
1 מלון קטן
1 אננס קטן
1 כוס מיץ תפוזים
2 כפות סוכר
250 גרם תמר לייט

אופן ההכנה:
חותכים את התפוחים והאגסים לרבעים בקליפה.
מרחיקים את הגרעינים והליבה ופורסים לאורך בעובי חצי ס"מ.
מניחים בקערה ומזליפים מעל מיץ לימון.
קולפים את המלון, חוצים, מרחיקים גרעינים, פורסים וחותכים לקוביות.
קולפים את האננס, חוצים לגובה, מרחיקים את הליבה הקשה, פורסים וחותכים לקוביות.
חוצים את התמרים מגלענים וחותכים לרצועות או לחצאי טבעות.
מוסיפים את המלון, האננס והתמרים לקערת הפירות.
בסיר קטן מביאים לרתיחה את מיץ התפוזים עם הסוכר.
ממשיכים להרתיח עד שנותרת חצי מהכמות (אפשר להוסיף 2 כפות ליקר פירות). מצננים מעט ומוסיפים לפירות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר