חומרים ל- 5 מנות:
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
150 ג' שוקולד לבן
3 כפות סילאן
100 מ"ל חלב
50 ג' סוכר
אופן ההכנה:
בסיר מבשלים חלב + שוקולד לבן + סוכר עד שהשוקולד נמס.
מורידים מהאש ומניחים להצטנן.
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה.
מערבבים את תערובת השוקולד לקצפת ומסיפים את הסילאן.
מחלקים לגביעים ומכניסים למקפיא ללילה.
שומרים במקרר עד להגשה.
חיוך מתוק – הקונדיטוריה של נוגה בקיבוץ ניר דוד עם מבחר גדול של עוגות, עוגיות, מאפים מתוקים ומלוחים, ניתן להזמין סלי פיקניק עם תוצרת מקומית. כשר.
טל. 04-6488458, 050-7933058