פיצוחי גלידה

מצרכים להכנת 4 מנות:מיכל גלידה בטעם מוקה או קפה (ניתן להוסיף מעט הל טחון, על-פי הטעם – לא חובה) 30 גר' בוטנים קלויים (לא מומלחים) מרוסקים30 גר' שקדים קלויים (לא מומלחים) מרוסקים30 גר' אגוזי לוז קלויים )לא מומלחים) מרוסקיםסירופ שוקולד להגשה:100 גר' שוקולד מריר100 מ"ל שמנת מתוקהאופן ההכנה:ממיסים את השוקולד במיקרוגל במשך 10 שניות (תלוי בעוצמת המיקרוגל, יש להשגיח שלא יישרף).מוסיפים לשוקולד, לאחר המסתו, את השמנת.לערבב היטב. אם יש צורך, מכניסים את הסירופ לחימום קצר במיקרוגל לעוד כ- 10 שניות.להגשה:מניחים את כדורי הגלידה בטעם מוקה או קפה בכוסיות או קעריות הגשה. מפזרים כרבע מתערובת הפיצוחים על כל אחד מכדורי הגלידה.מעל הכל מזלפים את סירופ השוקולד החם.

מצרכים להכנת 4 מנות:
מיכל גלידה בטעם מוקה או קפה (ניתן להוסיף מעט הל טחון, על-פי הטעם – לא חובה)
30 גר' בוטנים קלויים (לא מומלחים) מרוסקים
30 גר' שקדים קלויים (לא מומלחים) מרוסקים
30 גר' אגוזי לוז קלויים )לא מומלחים) מרוסקים

סירופ שוקולד להגשה:
100 גר' שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד במיקרוגל במשך 10 שניות (תלוי בעוצמת המיקרוגל, יש להשגיח שלא יישרף).
מוסיפים לשוקולד, לאחר המסתו, את השמנת.
לערבב היטב.
אם יש צורך, מכניסים את הסירופ לחימום קצר במיקרוגל לעוד כ- 10 שניות.

להגשה:
מניחים את כדורי הגלידה בטעם מוקה או קפה בכוסיות או קעריות הגשה.
מפזרים כרבע מתערובת הפיצוחים על כל אחד מכדורי הגלידה.
מעל הכל מזלפים את סירופ השוקולד החם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר