מתכון פשוט להכנה, המועשר בויטמינים ונוגדי חמצון
חומרים:
3 כוסות תותים (חצויים לשניים)
1-2 בננות בשלות
1 כפית תמצית וניל טבעית
1-2 כפות סירופ אגבה (להשיג בחנויות הטבע)
אופן ההכנה:
מכניסים למערבל המזון את התותים והבננות.
מוסיפים את סירופ אגבה הטבעי ותמצית הווניל.
מוסיפים עוד קצת מים ומערבלים במהירות גבוהה – עד לקבלת מרקם אחיד.
מגישים מייד בכוסות הגשה.
לקישוט: ניתן להוסיף תותים חצויים טריים על גבי המנה
ליאורה גולדברג היא יועצת מוסמכת לתזונה טבעית (איזון מזונות טבעיים אורגניים על בסיס תורות מהמזרח הרחוק), ומומחית במטבח הטבעוני