פירות קיץ ביין קינוח

לוקחים מבחר פירות קיץ כמו אפרסקים חצויים: משמשים חצויים, חצאי אגסים מקולפים ללא הליבה, ענבים חצויים. בקיצור, כל מה שבא ונראה לכם מתאים. גם את האפרסקים והענבים מומלץ לקלף אבל ממש לא חובה.מניחים את הפירות בצפיפות בכלי חסין חום יפה. מכסים בערך עד חצי הגובה ביין קינוח (לבן). מוסיפים מקל קינמון, מסמר ציפורן ,ואם רוצים גם מקל וניל חצוי. מכניסים לתנור חם לכ- 15 דקות. מוציאים, מפזרים על הפירות אבקת אפיה בנדיבות ומכניסים לכ- 5 דקות נוספות לחום גבוה מאוד עד לקבלת קירמול עדין של הפירות. אם יש גריל עליון זה הזמן להשתמש בו.מצנים היטב במקרר ומגישים עם הרבה מהרוטב, כוס יין קינוח טוב ועוגיות שקדים.

לוקחים מבחר פירות קיץ כמו אפרסקים חצויים: משמשים חצויים, חצאי אגסים מקולפים ללא הליבה, ענבים חצויים. בקיצור, כל מה שבא ונראה לכם מתאים.
גם את האפרסקים והענבים מומלץ לקלף אבל ממש לא חובה.
מניחים את הפירות בצפיפות בכלי חסין חום יפה.
מכסים בערך עד חצי הגובה ביין קינוח (לבן).
מוסיפים מקל קינמון, מסמר ציפורן ,ואם רוצים גם מקל וניל חצוי.
מכניסים לתנור חם לכ- 15 דקות.
מוציאים, מפזרים על הפירות אבקת אפיה בנדיבות ומכניסים לכ- 5 דקות נוספות לחום גבוה מאוד עד לקבלת קירמול עדין של הפירות.
אם יש גריל עליון זה הזמן להשתמש בו.
מצנים היטב במקרר ומגישים עם הרבה מהרוטב, כוס יין קינוח טוב ועוגיות שקדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר