מוס תותים עם סירופ אגבה להמתקה

חומרים (8-6 מנות):1 כוס וחצי מים קרים2 כוסות קשיו שהושרו בלילהשעות לפחות)1 כוס תותים קפואים (אפשר אוכמניות)כוס תותים טריים חצויים (אפשר בננה)½ כוס סירופ אגבה להמתקה1 כפית תמצית וניל2 כפות קליפת תפוז מגורדת2 תמרים מגולעניםאופן ההכנה:מערבבים במערבל מזון במהירות גבוהה את כל המרכיבים, לבד מסירופ האגבה, עד לקבלת מחית אחידה.מוסיפים חלק מסירופ האגבה וטועמים.ממשיכים לערבבה ומוסיפים בהדרגה את שאריות הסירופ עד לקבלת המתיקות הרצויה.מניחים בכוס ההגשה מעט תותים טריים וחצויים בתחתית, ומוסיפים כמה כפות מהמוס שהתקבל.מניחים עוד שכבה של תותים חצויים, ושוב מכסים במוס – עד למילוי כל כוס ההגשה.מוסיפים כמה תותים לקישוט.מומלץ להגיש לאחר קירור של כמה שעות, לקבלת טעם עשיר ביותר.טיפ: סירופ האגבה משתבח בערך גליקמי נמוך, ומאפשר ליהנות ממתיקות ללא חסרונות הסוכר.ליאורה אקוקה-גולדברג יועצת מוסמכת לתזונה מקרו ביוטית (איזון מזונות טבעיים אורגניים על בסיס תורות מהמזרח הרחוק), מומחית למטבח הטבעוני, בוגרת מכללת וינגייט ובעלת תואר ראשון בפיזיולוגיה של המאמץ וחינוך מאוניברסיטת אדלפיי NYC. www.optimalbody.co.il

חומרים (8-6 מנות):
1 כוס וחצי מים קרים
2 כוסות קשיו שהושרו בלילה
שעות לפחות)
1 כוס תותים קפואים (אפשר אוכמניות)
כוס תותים טריים חצויים (אפשר בננה)
½ כוס סירופ אגבה להמתקה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות קליפת תפוז מגורדת
2 תמרים מגולענים

אופן ההכנה:
מערבבים במערבל מזון במהירות גבוהה את כל המרכיבים, לבד מסירופ האגבה, עד לקבלת מחית אחידה.
מוסיפים חלק מסירופ האגבה וטועמים.
ממשיכים לערבבה ומוסיפים בהדרגה את שאריות הסירופ עד לקבלת המתיקות הרצויה.
מניחים בכוס ההגשה מעט תותים טריים וחצויים בתחתית, ומוסיפים כמה כפות מהמוס שהתקבל.
מניחים עוד שכבה של תותים חצויים, ושוב מכסים במוס – עד למילוי כל כוס ההגשה.
מוסיפים כמה תותים לקישוט.
מומלץ להגיש לאחר קירור של כמה שעות, לקבלת טעם עשיר ביותר.

טיפ:
סירופ האגבה משתבח בערך גליקמי נמוך, ומאפשר ליהנות ממתיקות ללא חסרונות הסוכר.

ליאורה אקוקה-גולדברג יועצת מוסמכת לתזונה מקרו ביוטית (איזון מזונות טבעיים אורגניים על בסיס תורות מהמזרח הרחוק), מומחית למטבח הטבעוני, בוגרת מכללת וינגייט ובעלת תואר ראשון בפיזיולוגיה של המאמץ וחינוך מאוניברסיטת אדלפיי NYC.
www.optimalbody.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר