מוס שוקולד מריר ודובדבני אמרנה

חומרים:125 גר' שוקולד מריר1 מיכל שמנת מתוקה5 גר' ג'לטין25 גר' מים1 מיכל שמנת מתוקה1 כף סוכר50 גר' דובדבני אמרנה (שרי שמושרה באמרטו)אופן ההכנה:משרים את אבקת הג'לטין במים קרים.מחממים את מיכל השמנת המתוקה הראשונה עד סף רתיחה.שופכים את השמנת המתוקה לקערת השוקולד ומערבבים עד הומוגניות.משאירים 10 דקות בטמפרטורת החדר.כניסים את הג'לטין שהשרינו במים לקערה החמה .מערבבים עד אחידות וקבלת תערובת חלקה.מקררים חצי שעה.במקביל מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים את השוקולד והג'לטין בעזרת מרית /לקקן.את המוס מוזגים לכוסות ומשלבים את הדובדבנים.מכניסים למקרר.מכינים את הציפוי/דקורציה – ומעטרים.טיפים:אסור להקציף את השמנת הקצפה מלאה.חשוב להשרות את אבקת הג'לטין במים קרים ולא חמים לפחות 10 דקות.מומלץ להשתמש בשוקולד מריר – 70%.המתכון מתוך סדנת קאפקייקס חגיגית שתתקיים בקניון CINEMALL צומת לב מפרץ חיפה בין התאריכים 22-29.9.10. בפסטיבל מתחמי אפייה ויצירה, סדנאות שף ותערוכת צילומי קאפקייקס

חומרים:מיקי שמו
125 גר' שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה
5 גר' ג'לטין
25 גר' מים
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף סוכר
50 גר' דובדבני אמרנה (שרי שמושרה באמרטו)

אופן ההכנה:
משרים את אבקת הג'לטין במים קרים.
מחממים את מיכל השמנת המתוקה הראשונה עד סף רתיחה.
שופכים את השמנת המתוקה לקערת השוקולד ומערבבים עד הומוגניות.
משאירים 10 דקות בטמפרטורת החדר.
כניסים את הג'לטין שהשרינו במים לקערה החמה .
מערבבים עד אחידות וקבלת תערובת חלקה.
מקררים חצי שעה.
במקביל מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים את השוקולד והג'לטין
בעזרת מרית /לקקן.
את המוס מוזגים לכוסות ומשלבים את הדובדבנים.
מכניסים למקרר.
מכינים את הציפוי/דקורציה – ומעטרים.

טיפים:
אסור להקציף את השמנת הקצפה מלאה.
חשוב להשרות את אבקת הג'לטין במים קרים ולא חמים לפחות 10 דקות.
מומלץ להשתמש בשוקולד מריר – 70%.

המתכון מתוך סדנת קאפקייקס חגיגית שתתקיים בקניון CINEMALL צומת לב מפרץ חיפה בין התאריכים 22-29.9.10. בפסטיבל מתחמי אפייה ויצירה, סדנאות שף ותערוכת צילומי קאפקייקס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר