מרכיבים:
6 גויאבות מוצקות
2 ביצים
1/4 כוס חלב
1/2 כוס קוקוס
1/3 כוס סוכר
100 גרם חמאה – לטיגון
לקצפת:
1/2 כוס שמנת מתוקה
2 כפות גרידת לימון
50 גרם סוכר
אופן ההכנה:
פורסים את הגויאבות לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
בצלחת עמוקה מערבבים קוקוס יחד עם חצי מכמות הסוכר.
בצלחת נפרדת מערבבים את הקוקוס ושארית הסוכר.
בוללים את הביצים בחלב.
ממיסים את החמאה במחבת כבדה.
מצפים את פרוסות הגויאבה בקמח, לאחר מכן בביצים, ולבסוף בקוקוס המעורבב עם הסוכר.
מטגנים על אש קטנה, עד להזהבה.
מקציפים את השמנת עם הסוכר וגרידת הלימון.
הגשה:
מגישים את השניצלים חמים ולידם הקצפת הקרה.