שניצל גויאבה

מרכיבים:6 גויאבות מוצקות2 ביצים1/4 כוס חלב1/2 כוס קוקוס1/3 כוס סוכר100 גרם חמאה – לטיגוןלקצפת: 1/2 כוס שמנת מתוקה2 כפות גרידת לימון50 גרם סוכראופן ההכנה:פורסים את הגויאבות לפרוסות בעובי 1 ס"מ. בצלחת עמוקה מערבבים קוקוס יחד עם חצי מכמות הסוכר. בצלחת נפרדת מערבבים את הקוקוס ושארית הסוכר. בוללים את הביצים בחלב. ממיסים את החמאה במחבת כבדה.מצפים את פרוסות הגויאבה בקמח, לאחר מכן בביצים, ולבסוף בקוקוס המעורבב עם הסוכר. מטגנים על אש קטנה, עד להזהבה. מקציפים את השמנת עם הסוכר וגרידת הלימון. הגשה: מגישים את השניצלים חמים ולידם הקצפת הקרה.

מרכיבים:
6 גויאבות מוצקות
2 ביצים
1/4 כוס חלב
1/2 כוס קוקוס
1/3 כוס סוכר
100 גרם חמאה – לטיגון

לקצפת:
1/2 כוס שמנת מתוקה
2 כפות גרידת לימון
50 גרם סוכר

אופן ההכנה:
פורסים את הגויאבות לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
בצלחת עמוקה מערבבים קוקוס יחד עם חצי מכמות הסוכר.
בצלחת נפרדת מערבבים את הקוקוס ושארית הסוכר.
בוללים את הביצים בחלב.
ממיסים את החמאה במחבת כבדה.
מצפים את פרוסות הגויאבה בקמח, לאחר מכן בביצים, ולבסוף בקוקוס המעורבב עם הסוכר.
מטגנים על אש קטנה, עד להזהבה.
מקציפים את השמנת עם הסוכר וגרידת הלימון.

הגשה:
מגישים את השניצלים חמים ולידם הקצפת הקרה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר