חומרים ל– 5 מנות:
2 כוס חלב 3% של טרה
2 מיכלי שמנת מתוקה של טרה 32%
2 כף שוקולד השחר
3 כפות (שטוחות) סוכר
5 כפות אורז טחון/ אפשר גם רגיל – לבחירה
סירופ שוקולד (לא חובה)
אופן ההכנה:
מחממים בסיר על להבה נמוכה את החלב, שמנת המתוקה, הסוכר והאורז תוך כדי ערבוב.
לאחר כ – 10 דקות, מוסיפים את שוקולד השחר ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה (כמו פודינג).
מסירים מהאש ומוזגים לצלוחיות אישיות.
לפני ההגשה מוסיפים מעט סירופ שוקולד (למי שמעוניין) ומגישים.
ניתן לאכול את מעדן האורז גם קר – פשוט להכניס למקרר למספר שעות.