קרם סחלב לחורף

חומרים:250 מ"ל חלב קר1 כף גדושה סוכר1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר1 כפית תמצית מי ורדים1 כףגדושה קוקוס קלוי1 כף אגוזים קצוצים דקמעט קינמוןאופן ההכנה:להרתיח את החלב והסוכר.כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.להנמיך את האש.לקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הוורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה. להעביר לכוס. להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון.להשיג ברשת קפה גרג. בינוני 17 ₪, גדול 19 ₪

חומרים:
250 מ"ל חלב קר
1 כף גדושה סוכר
1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר
1 כפית תמצית מי ורדים
1 כףגדושה קוקוס קלוי
1 כף אגוזים קצוצים דק
מעט קינמון

אופן ההכנה:
להרתיח את החלב והסוכר.
כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.
להנמיך את האש.
לקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הוורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה.
להעביר לכוס.
להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון.

להשיג ברשת קפה גרג. בינוני 17 ₪, גדול 19 ₪

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר