חומרים:
250 מ"ל חלב קר
1 כף גדושה סוכר
1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר
1 כפית תמצית מי ורדים
1 כףגדושה קוקוס קלוי
1 כף אגוזים קצוצים דק
מעט קינמון
אופן ההכנה:
להרתיח את החלב והסוכר.
כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.
להנמיך את האש.
לקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הוורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה.
להעביר לכוס.
להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון.
להשיג ברשת קפה גרג. בינוני 17 ₪, גדול 19 ₪