תפוחי עץ אפויים

חומרים:4 תפוחי עץ ירוקים מתוקים אורגניים2 תפוחים אדומים אורגניים (חתוכים לקוביות או רצועות) 1/2 כוס חמוציות או תותי יער מיובשים עונה אז טריים 1-2 כף קינמון טחון 1/2 כוס אגוזי מלך או שקדים חצויים (או רבעים ) אם שקדים יש להשרות במים כמספר שעות לעיכול טוב יותר2-3 כפות אגבה ממתיק טבעי או לתת מאורז מלא – להשיג בחנויות הטבע מים לפי הצורך (רבע כוס או פחות)1/4 כוס שיבולת שועל מלאה אורגנית חופן חמוציות ללא סוכר אופן ההכנה: לערבב בכלי עמוק את כל החומרים ולעסות את שיבולת השועל כדי לרכך אותה. להניח בנייר פרגמנט ולאפות בתנור בטמפרטורה של C150-200 עד השחמה קלה, כשהתפוחים ושיבולת השועל מקבלים מרקם דומה לגרנולה. להגיש כמנה אחרונה או תוספת לדייסת קווקר – שיבולת שועל .

חומרים:
4 תפוחי עץ ירוקים מתוקים אורגניים
2 תפוחים אדומים אורגניים (חתוכים לקוביות או רצועות)
1/2 כוס חמוציות או תותי יער מיובשים עונה אז טריים
1-2 כף קינמון טחון
1/2 כוס אגוזי מלך או שקדים חצויים (או רבעים ) אם שקדים יש להשרות במים
כמספר שעות לעיכול טוב יותר
2-3 כפות אגבה ממתיק טבעי או לתת מאורז מלא – להשיג בחנויות הטבע
מים לפי הצורך (רבע כוס או פחות)
1/4 כוס שיבולת שועל מלאה אורגנית
חופן חמוציות ללא סוכר

אופן ההכנה:
לערבב בכלי עמוק את כל החומרים ולעסות את שיבולת השועל כדי לרכך אותה.
להניח בנייר פרגמנט ולאפות בתנור בטמפרטורה של C150-200 עד השחמה קלה, כשהתפוחים ושיבולת השועל מקבלים מרקם דומה לגרנולה.

להגיש כמנה אחרונה או תוספת לדייסת קווקר – שיבולת שועל .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר