מוגש ב- 8 כוסות שיראז רזרב דלתון 2008
חומרים:
8 ביצים
כוס סוכר
3 כוסות שיראז 08 דלתון
250 גר' שמנת מוקצפת
32 דובדבנים טריים או בסירופ
אופן ההכנה:
ממלאים סיר עם מים ומעמידים על האש.
מעל הסיר מניחים קערה מתאימה.
שמים בקערה את הביצים, הסוכר, ויין דלתון רזרב.
מקציפים כ-3-4 דקות ונותנים לתערובת להתמצק.
כאשר התערובת קרמית ויציבה מורידים מהאש.
מוסיפים להקציף עד שהתערובת מתקררת מעט.
מקפלים פנימה את השמנת המוקצפת.
מוזגים לכול כוס 3/4 מילוי.
שמים 3 דובדבנים בכול כוס ורביעי לקישוט.
"פוד מרקט" – שוק אוכל המוכן על ידי שף ירון עמר. יום-יום, טרי ומגווןבסניפי "טיב טעם" ראשון לציון ורמת החייל