זביונה שמפניה עם דובדבני אמרנה

חומרים לשש מנות:‭ לזביונה שמפניה: 4 חלמונים100 גר' סוכר לבן150 מ"ל שמפניה אופן הכנת הזביונה: בקערת מתכת טורפים חלמונים וסוכר עד קבלת מרקם תפוח ואוורירי. מוסיפים בהדרגה את השמפניה. מעבירים את הקערה לאמבט בן מארי וממשיכים לטרוף עד שהמסה מתעבה ומסמיכה. הגשה:מגישים בכוסות זכוכית גבוהות עם כף דובדבני אמרנה משומרים מעל.

חומרים לשש מנות:‭
לזביונה שמפניה:
4 חלמונים
100 גר' סוכר לבן
150 מ"ל שמפניה

אופן הכנת הזביונה:
בקערת מתכת טורפים חלמונים וסוכר עד קבלת מרקם תפוח ואוורירי. 
מוסיפים בהדרגה את השמפניה. 
מעבירים את הקערה לאמבט בן מארי וממשיכים לטרוף עד שהמסה מתעבה ומסמיכה.

הגשה:
מגישים בכוסות זכוכית גבוהות עם כף דובדבני אמרנה משומרים מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר