מוס שוקולד לבן ואייריש קרים

חומרים לבסיס הספונג' עם שקדים:½ כוס שקדים טחונים½ כוס א.סוכר מנופה½ כוס סוכר1/3 כוס מים3 חלבוניםחומרים לקרם שוקולד לבן עם ליקר אייריש קרים:2 מיכלים של שמנת מתוקה ½ כוס אייריש קרים 300 גר' שוקולד לבן6 גר' ג'לטין1 כף סוכר½ כפית קפה נמס חומרים לדקורציה: קוקוס קלוי שוקולד חלב אופן הכנת בסיס הספונג':מכינים מרנג איטלקי מהסוכר, המים והחלבוניםמקפלים את השקדים ואת אבקת הסוכרמכינים שני בסיסים ואופים בטמפרטורה של 160 מעלות במשך כחצי שעהאופן הכנת קרם שוקולד לבן עם ליקר אייריש קרים:מכינים גאנש ממיכל שמנת מתוקה בתוספת הכוס אייריש קרים, שוקולד לבן והג'לטין.לאחר שהגאנש התקרר בטמפרטורת החדר מקציפים מיכל נוסף של שמנת עם סוכר וקפה. את התערובת המתקבלת מקפלים לתוך הגאנש.הרכבת המוס: מרכיבים את המנה לפי הסדר הבא: ראשית את בסיס הספונג', מעליו שכבה של קרם שוקולד לבן ואייריש קרם, מעל שכבה נוספת של בסיס, ומעל את קרם השוקולד הלבן עם האייריש קרים. לדקורציה ניתן להשתמש בקוקוס קלוי ושוקולד חלב לעיטור. רשת שמו הקונדיטוריה

חומרים לבסיס הספונג' עם שקדים:
½ כוס שקדים טחונים
½ כוס א.סוכר מנופה
½ כוס סוכר
1/3 כוס מים
3 חלבונים

חומרים לקרם שוקולד לבן עם ליקר אייריש קרים:
2 מיכלים של שמנת מתוקה
½ כוס אייריש קרים
300 גר' שוקולד לבן
6 גר' ג'לטין
1 כף סוכר
½ כפית קפה נמס

חומרים לדקורציה:
קוקוס קלוי
שוקולד חלב

אופן הכנת בסיס הספונג':
מכינים מרנג איטלקי מהסוכר, המים והחלבונים
מקפלים את השקדים ואת אבקת הסוכר
מכינים שני בסיסים ואופים בטמפרטורה של 160 מעלות במשך כחצי שעה

אופן הכנת קרם שוקולד לבן עם ליקר אייריש קרים:
מכינים גאנש ממיכל שמנת מתוקה בתוספת הכוס אייריש קרים, שוקולד לבן והג'לטין.
לאחר שהגאנש התקרר בטמפרטורת החדר מקציפים מיכל נוסף של שמנת עם סוכר וקפה.
את התערובת המתקבלת מקפלים לתוך הגאנש.

הרכבת המוס:
מרכיבים את המנה לפי הסדר הבא: ראשית את בסיס הספונג', מעליו שכבה של קרם שוקולד לבן ואייריש קרם, מעל שכבה נוספת של בסיס, ומעל את קרם השוקולד הלבן עם האייריש קרים.
לדקורציה ניתן להשתמש בקוקוס קלוי ושוקולד חלב לעיטור.

רשת שמו הקונדיטוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר