פונדנט שוקולד

רכיבים:100 מ"ל חלב100 מ"ל שמנת מתוקה300 גר' חמאה400 גר' שוקולד מריר לפחות 60% מוצקי קקאו6 ביצים80 גרם סוכר100 גרם קמח מנופהאופן ההכנה:מביאים לרתיחה בסיר את החלב, השמנת והחמאה.ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד.מאחדים את השוקולד עם תערובת החלב.מקציפים במיקסר עם מטרפה את הביצים עם הסוכר.ומוסיפים בעדינות את תערובת השוקולד.מקפלים לתוך התערובת את הקמח.משמנים ומקמחים תבניות אלומיניום אישיות.מוזגים לתוכן את התערובת.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות במשך 3 דקות.מורידים את הטמפרטורה ל- 160 מעלות לאפייה של עוד 6-7 דקות.ממתכוני פסטיבל "יין, שוקולד&קפה" בקניון CINEMALL בחיפה – עם סדנאות שף, הדרכות יין, והפתעות משוקולד איכותי.

רכיבים:
100 מ"ל חלב
100 מ"ל שמנת מתוקה
300 גר' חמאה
400 גר' שוקולד מריר לפחות 60% מוצקי קקאו
6 ביצים
80 גרם סוכר
100 גרם קמח מנופה

אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה בסיר את החלב, השמנת והחמאה.
ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד.
מאחדים את השוקולד עם תערובת החלב.
מקציפים במיקסר עם מטרפה את הביצים עם הסוכר.
ומוסיפים בעדינות את תערובת השוקולד.
מקפלים לתוך התערובת את הקמח.
משמנים ומקמחים תבניות אלומיניום אישיות.
מוזגים לתוכן את התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות במשך 3 דקות.
מורידים את הטמפרטורה ל- 160 מעלות לאפייה של עוד 6-7 דקות.

ממתכוני פסטיבל "יין, שוקולד&קפה" בקניון CINEMALL בחיפה – עם סדנאות שף, הדרכות יין, והפתעות משוקולד איכותי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר