מעדן שכבות של פירות טריים בליקר תאנים וקצפת

מצרכים ל-4 מנות:1 קופסה של תותים טריים1 קופסה של תאנים טריות100 גר' חמוציות מיובשות60 מ"ל פיג'לינג Black Hat3 כפיות סוכר1/2 כוס צימוקיםלקצפת:1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה2 כפות סוכראופן ההכנה:מערבלים במיקסר 5 תותים בינוניים שטופים, 3 כפיות סוכר ו- 60  מ"ל פיג'לינג.לטחון לרוטב חלק.מקציפים בקערה מיכל שמנת ו- 2 כפות סוכר.הקציף במערבל עד קבלת קצפת אחידה ויציבה.פורסים את הפירות הטריים לפרוסות.מסדרים בכוס מרטיני שכבות של חמוציות, תותים, תאנים וצימוקים.יוצקים מעל מהרוטב (ניתן לחזק עם עוד פיג'לינג בלאק הט).ומניחים למעלה "ענן" קצפת. לגימור מושלם של המנה, מזליפים על הקצפת עוד מרוטב התות.

מצרכים ל-4 מנות:
1 קופסה של תותים טריים
1 קופסה של תאנים טריות
100 גר' חמוציות מיובשות
60 מ"ל פיג'לינג Black Hat
3 כפיות סוכר
1/2 כוס צימוקים

לקצפת:
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות סוכר

אופן ההכנה:
מערבלים במיקסר 5 תותים בינוניים שטופים, 3 כפיות סוכר ו- 60  מ"ל פיג'לינג.
לטחון לרוטב חלק.
מקציפים בקערה מיכל שמנת ו- 2 כפות סוכר.
הקציף במערבל עד קבלת קצפת אחידה ויציבה.
פורסים את הפירות הטריים לפרוסות.
מסדרים בכוס מרטיני שכבות של חמוציות, תותים, תאנים וצימוקים.
יוצקים מעל מהרוטב (ניתן לחזק עם עוד פיג'לינג בלאק הט).
ומניחים למעלה "ענן" קצפת.
לגימור מושלם של המנה, מזליפים על הקצפת עוד מרוטב התות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר