סופלה שוקולד לוהט ומרשמלו

חומרים:5 ביצים שלמות5 חלמונים150 גר' סוכר500 גר' חמאה (או מחמאה לפרווה)500 גר' שוקולד מריר75 גר' קמח2 פקקים ברנדימרשמלוחומרים לרוטב שוקולד:100 גר' שוקולד מריר4 כפות שמן קנולהאופן ההכנה: ממיסים במיקרו את החמאה עד לרתיחה.מוסיפים את השוקולד לחמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת חומר חלק.מקציפים במיקסר את כל הביצים יחד עם הסוכר. לאחר ההקצפה מנמיכים את פעולת המיקסר ומוסיפים בהדרגה את השוקולד המומס ולאחריו את הקמח והברנדי עד לקבלת מרקם אחיד. משמנים ספלי אספרסו או כלי קרמיקה אחר.מניחים בתוכם כדור מרשמלו ויוצקים את העיסה מעל. אופים כ- 10-8 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. לפני ההגשה מוסיפים מעל מעט רוטב שוקולד חם. אופן ההכנה לרוטב שוקולד: מחממים במיקרו ומערבבים עד קבלת רוטב חם וחלק.שף רפאל כהן, בעלים ושף ראשי של מתחם האירועים "לוקא"

חומרים:
5 ביצים שלמות
5 חלמונים
150 גר' סוכר
500 גר' חמאה (או מחמאה לפרווה)
500 גר' שוקולד מריר
75 גר' קמח
2 פקקים ברנדי
מרשמלו
חומרים לרוטב שוקולד:
100 גר' שוקולד מריר
4 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:
ממיסים במיקרו את החמאה עד לרתיחה.
מוסיפים את השוקולד לחמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת חומר חלק.
מקציפים במיקסר את כל הביצים יחד עם הסוכר.
לאחר ההקצפה מנמיכים את פעולת המיקסר ומוסיפים בהדרגה את השוקולד המומס ולאחריו את הקמח והברנדי עד לקבלת מרקם אחיד.
משמנים ספלי אספרסו או כלי קרמיקה אחר.
מניחים בתוכם כדור מרשמלו ויוצקים את העיסה מעל.
אופים כ- 10-8 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
לפני ההגשה מוסיפים מעל מעט רוטב שוקולד חם.
אופן ההכנה לרוטב שוקולד:
מחממים במיקרו ומערבבים עד קבלת רוטב חם וחלק.

שף רפאל כהן, בעלים ושף ראשי של מתחם האירועים "לוקא"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר